Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kajínkova láska ukázala tvář: Romantika, popsal propuštěný vězeň první noc na svobodě

26. května 2017
05:37

Na svobodě je teprve dva dny, užívá si ji ale plnými doušky. Řeč je o Jiřím Kajínkovi, který byl na prezidentskou milost propuštěn v úterý odpoledne. Ještě v úterý odjel do Prahy, kde se setkal se svou přítelkyní Magdou G. Už druhý den ho ale lidé mohli potkat v Brně. A s ním i jeho pohlednou psycholožku, se kterou se po městě procházel i ve čtvrtek.

Jiří Kajínek se i se svou milou přesunul do Brna ve středu. Psycholožka Magda zde totiž bydlí a ordinuje – v Brně-Řečkovicích poskytuje psychodiagnostickou a psychoterapeutickou péči pro děti i dospělé.

Ve čtvrtek se s Magdou procházel po brněnských ulicích, zamířili do obchodů i na benzinku do myčky aut. Páru se dostávalo velké množství pozornosti od kolemjdoucích, kteří se konečně mohli na vlastní oči přesvědčit, jak vypadá Kajínkova přítelkyně, která s ním vydržela, přestože to dlouho s milostí vypadalo beznadějně.

„Romantika je stále,“ popsal nám Kajínek své první momenty na svobodě, které strávil s Magdou. Na otázku, jaká byla první noc, už byl ale střídmější. „Do toho nikomu nic není, já se vás taky neptám na vaši první noc,“ uvedl.

Štíhlá blondýnka s jiskrou v obrýlených očích se vedle hřmotného Kajínka téměř ztrácí. Ve čtvrtek vyrazila ve stylové květované bundě, bílé halence a džínách. Na nohou měla lodičky s vysokým podpatkem, i tak svému partnerovi sotva dosahovala po ramena.

Video  První slova Kajínka na svobodě: Radši umřu na svobodě, než ve vězení.  - Petr Soukup, David Vaníček, Tomáš Koníček
Video se připravuje ...

Magda se s Kajínkem poznala již na začátku 90. let před jeho odsouzením za vraždu. Ačkoliv se s ním mohla vídat jen sporadicky, a při osobních prohlídkách před návštěvou procházela doslova peklem, vydržela. A konečně se po 23 letech dočkala – v úterý se v Praze setkala s již svobodným Kajínkem.

Fotogalerie Kajínek si užívá svobodu s půvabnou blondýnkou 81 fotografií

Jiří Kajínek na svobodě - aktuální info ZDE

Hidden-object ( 30. května 2017 09:20 )

Když pominu dementní ,uchylné a zlostné přispěvky zde od lůzy a primitivů,které nemají vahu ani pírka,tak je zcela jasné,že p.Kajinek sice darebak a zloděj byl (kdo ne v ČR že..),ale každy dojde dřive nebo později rozumu(možná),ale jedno je jisté že skutečně jen ten kdo nechce,nebo na to nemá IQ nevidí,že KAJINEK NIKDY NEVRAŽDIL ,mají v tom prsty cikansopolicajtské mafie a p.Kajinek byl pouze obět!!!!Máme skvělého prezidenta ,ktery to viděl a když nekonají zkorumpované uřady,jednal p.Zeman sám.Bůh mu dej sílu a zdraví .Stejně jako p.Babišovi a zbav nas Bože kretenů jako jsou Sobotka,Kalousek a jim podobny.Bohužel Česky narod je v mnoha směrech jen o zlodějích,korupčníkách,intrikanech,samolibích individuí a blbců,co si myslí že sežrali moudrost světa viz.zubate vejce Sralbotka a spousty priblblů zde a diky tomu jde ke dnu,stejně jako ubožaci Top 09,ČSSD,atd..Tedy pane Kajinku,přeju aby jste v tom bordelu dokázal svou nevinu a šmejdi pujdou pěkně sedět!!!Možná..A když ne sedět,tak alespom bezesné noci pro zmrrdy!!! KRETENI a idioti diskuteři a debilové,(až na pár vyjimek,co máte v hlavě mozek) a ne howna...Na vaše názory,které těžce cucáte z dementních hlav vam všichni z vysoka serrou a proto si tu pište co chcete. Štěkejte,zuřte,uražejte,vypisujte hovadiny..stejně NIC NEZMĚNITE CHA CHÁÁÁÁÁÁ ,Kajinek je jednička a pokud vubec zabil ten plzenskej cikánskej odpad,tak je jen škoda,že jich nesejmul co nejvíc!! A mimochodem pan Zeman a pan Babiš jsou jedničky a národ je miluje

spania ( 27. května 2017 11:08 )

Ale prosím tě,co si to dovoluješ...?Neznáš mě,nesuď,protože Tebe bude soudit Bůh.

holanek ( 27. května 2017 08:28 )

... podle fotek má paní doktorka permanentní makeup a podle občanky permanentní antikoncepci... takže dobrý...

notoriousconor ( 26. května 2017 19:22 )

Jirka to neudělal a kdyby jo,tak si své odseděl a hlavně to byli jen sračky.Takže žádná škoda jich není!!!

jansochor ( 26. května 2017 18:45 )

To se ozval ten pravý. Zrovna Mirek Kalousek. Ty teda slušný a bezúhonný rozhodně nejsi. Ty se nemáš co urážet. Mirek Kalousek, ostuda naší politiky, pokud se teda za něj pouze nevydáváš.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání