Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kajínek se svou láskou křižoval Brno! Už bez zeleného trika, ale za velkého zájmu lidí

Autor: kon - 
25. května 2017
20:00

Jeho kroky už nelemují zdi věznice a tak si omilostněný vězeň Jiří Kajínek (56) užívá procházek. Zatímco v Praze obrážel památky, v Brně nakukuje do pro něj supermoderních nákupních center. A všude ho provází jeho přítelkyně, psycholožka Magda G. (64).

Po jejím boku procházel včera i nákupním centrem v Brně-Bohunicích. Chtěl nejspíš vidět, jak se za tu dlouhou dobu změnil sortiment. A už si také pořídil nový outfit. Výrazný zelený nátělník, díky kterému ukázal při výstupu z vězení široká ramena, vyměnil za šedivé tričko. Později nakupoval i v Bille.

Video  První slova Kajínka na svobodě: Radši umřu na svobodě, než ve vězení.  - Petr Soukup, David Vaníček, Tomáš Koníček
Video se připravuje ...

Kajínek mluvil i s Bleskem. „Dejte mi čas, mám toho hodně co na zařizování,“ řekl. Stavil se i na poště, aby si zařídil box.

Fotogalerie Kajínek si užívá svobodu s půvabnou blondýnkou 81 fotografií

Do domu, kde mu poskytla azyl jeho láska, se vrátil až večer. Čekali tam na něj fanoušci. „Prý tu bydlí Kajínek. Přišel jsem, abych si s ním udělal fotku,“ povídal Tomáš, který ho prostě chtěl vidět naživo. Společných fotek ten den udělal Kajínek desítky. Chvíli co chvíli ho někdo prosil o společné selfie.

Video  Fanoušci oblehli Kajínka: Objetí, selfíčka a pak ho odvezla reportérka.  - Petr Soukup, David Vaníček
Video se připravuje ...

rego- ( 30. května 2017 10:11 )

Jo Češi..to vždy byl a je odjakživa lidský hnůj..Je to zparchantělá kombinace lůzy s lůzou někdy z roku dva a bohužel z toho omylem vznilkl nedopatřením tento lidsky odpad co si říká ČECH..netvrdím,že všichni jsou špatny,ale většina čechačků je mozkově postižená,zakomplexovaná řekl bych až chorobně zlá a zavistivá škodolibá lůza ,živící se jen zlodějnou,podvodama,intrikama,lží,pomluvama,falší a svou primitivní debilitou.Škoda že to Hitler nedotahl do konce...Ještě že tam v tom bordelu nežiju!!!!

Hidden-object ( 30. května 2017 09:18 )

KRETENI a idioti diskuteři a debilové,(až na pár vyjimek,co máte v hlavě mozek) a ne howna...Na vaše názory,které těžce cucáte z dementních hlav vam všichni z vysoka serrou a proto si tu pište co chcete. Štěkejte,zuřte,uražejte,vypisujte hovadiny..stejně NIC NEZMĚNITE CHA CHÁÁÁÁÁÁ ,Kajinek je jednička a pokud vubec zabil ten plzenskej cikánskej odpad,tak je jen škoda,že jich nesejmul co nejvíc!! A mimochodem pan Zeman a pan Babiš jsou jedničky a národ je miluje

escobar2011 ( 26. května 2017 23:08 )

Kdepááák ... Kolumbie má "svého" Escobara a my Češi zase máme našeho "Babinského" a "Kajínka". Jirka je originál. Přes to nejede vlak ! Je to "Pán"

PEUGEOT ( 26. května 2017 20:13 )

Lenkabavaria ( 26. května 2017 19:26 )

Mluvite mi z duse.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání