Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smrtící selfie: Britský turista se fotil na německé dálnici, smetl ho důchodce

Autor: ČTK, aba - 
2. května 2017
09:28

Pokus udělat si selfie na středovém pásu dálnice v Německu stál v neděli život 22letého Skota. Jeho dva kamarádi, kteří byli svědky, jak mladíka na místě zabilo projíždějící auto, utrpěli šok.

Neštěstí se odehrálo na dálnici A24 u obce Gudow nedaleko severoněmeckého Hamburku. Trojice Skotů chtěla přejít autostrádu, aby se dostala na odpočívadlo na druhé straně. V dělicím pásu se mladíci rozhodli, že si na středových svodidlech pořídí společnou fotku, jednoho z nich ale zachytilo projíždějící auto.

Ještě před incidentem byli všichni v místní hospodě, dívali se na sport a zapíjeli výhru svého oblíbeného týmu. Alkoholu vypili o to více, že jeden z nich zrovna slavil narozeniny. Neštěstí se stalo ve chvíli, kdy se rozhodli si opilí udělat na svodidlech selfie.

Projíždějící Audi A6, za jehož volantem seděl dvaasedmdesátiletý řidič, smetlo Deana Steela, který byl na místě mrtvý. Na internetu už existuje iniciativa, kam mohou lidé posílat finanční dary, které budou použity na převoz těla z Německa a výlohy za pohřeb. 

Telefony jsou v poslední době často němými svědky posledních momentů svých majitelů. Na poslední video před smrtí krásné dívky se podívejte níže:

Video  Poslední video před smrtí  - Profimedia.cz, Twitter, reprofoto Youtube
Video se připravuje ...

aeraluna ( 2. května 2017 14:10 )

Jak může někoho staršího deseti let napadnout taková zhovadilost?! Naštěstí se postaral o svou eliminaci, než stačil na světě natropit více škody.

mambet ( 2. května 2017 11:14 )

Jojo, kdo chce kam, pomožme mu tam, anebo každý je strůjcem svého (ne)štěstí !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání