Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děsivé video z metra: Dítě propadlo mezerou u nástupiště pod vagón

Autor: aba - 
11. dubna 2017
16:11

Internet v těchto dnech šokuje video, které bylo pořízené bezpečnostní kamerou na jednom z nástupišť v australském Sydney. To zachycuje chlapce, který těsně před odjezdem vlaku spadne přímo do mezery mezi kabinou a nástupištěm.

Video pochází z loňského roku ze stanice Cronulla. Vidíme prarodiče, jak čekají na vlak s malým chlapcem a holčičkou, která je nejspíše chlapcova sestra. Když vlak zastaví ve stanici, babička s vnučkou nastoupí dovnitř, ale malý chlapec neodhadne vzdálenost a udělá krůček přímo do díry.

Hubený kluk zapadne lehce do mezery mezi vlakem a nástupištěm a chlapcův dědeček začne okamžitě signalizovat směrem do kamer, aby se vlak nerozjížděl. Klekne si a natáhne se pro chlapce, kterého skutečně vytáhne zpátky nahoru ve chvíli, kdy se k nim už blíží pracovníci stanice. 

Podle úřadů se jedná o jeden z 223 případů dětí, které spadly do mezery mezi vlakem a nástupištěm během loňského roku, a to jenom v Sydney. Zaměstnanci a provozovatelé nabádají cestující s malými dětmi, aby věnovali zvýšenou pozornost při nástupu a výstupu z vlaku a drželi svoje ratolesti pevně za ruku, aby předešli podobným nehodám.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání