Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Školačku (†12) zabil deodorant: Otrávila se výpary!

Školačku (†12) zabila posedlost osobní hygienou.
Školačku (†12) zabila posedlost osobní hygienou.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: lm - 
1. dubna 2017
20:15

Teprve dvanáctiletou školačku zabila posedlost osobní hygienou. Britka Paige Daughtry to přehnala s deodorantem a otrávila se výpary ze spreje. Když ji matka o 15 minut později našla, už bylo pozdě. Dívka v nemocnici zemřela.

K tragédii došlo minulý rok v červenci. Matka objevila dvanáctiletou dívku obličejem dolů v posteli ložnice karavanu, který si rodina pronajala na prázdniny. V nemocnici lékaři bojovali o její život ještě dvě hodiny, dívku se ale bohužel nepodařilo oživit.

Vyšetřování ukázalo, že dívku zabila její posedlost osobní hygienou. Podle lékařů to přehnala s deodorantem a nadýchala se „těkavých látek“ z aerosolových výparů do takové míry, že omdlela. Paige Daughtry zabila otrava butanem a isobutanem. Podle všeho šlo o neštěstí, doktoři nenašli žádné známky „dlouhodobého užívání“.

„V koupelně trávila hodiny a pořád se sprejovala, protože nechtěla zapáchat. Stříkala to na sebe i v malých místnostech, nejednou jsem jí vynadala,“ přiznala zdrcená maminka. „S deodorantem to přeháněla, používala ho víc, než byste od jakékoliv dívky čekali, ale nikdy nám nepřišlo, že by to mohl být problém. Rozhodně jsme ji nepodezírali, že by ho čichala nebo tak něco. Nic tomu nenasvědčovalo, toho bych si všimla,“ doplnila.

Tragédie zarmoutila celou rodinu. „Paige, naše milovaná holčičko, nikdy na Tebe nezapomeneme. Dokud budeme žít, tak na Tebe budeme myslet každý den a pořád budeš s námi v našich srdcích,“ řekl tehdy její dědeček John Delaney.

ppadys13 ( 2. dubna 2017 09:06 )

"byla normální,mladé děvče",pokud by to tak bylo,tak se to nestalo.

jir.ass ( 1. dubna 2017 21:48 )

 Vypadlo vám z textu: Krásnou školačku. Však to píšete u každý držky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání