Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Petr pobodal svou přítelkyni Adrianu na sídlišti, v tratolišti krve ji našel kolega

Autor: shp - 
9. března 2017
07:23

Ve středu nad ránem se na sídlišti v Trnavě ozýval ženský křik. Zdejší obyvatelku Adrianu (46) tu podle všeho pobodal její přítel Petr. Nožem jí do těla bodl minimálně čtyřikrát. Policie ho už ale dopadla.

Podle svědkyně nebyly hádky na sídlišti ničím výjimečným. Nikdy by ji ale nenapadlo, že jedna z nich skončí takto tragicky. „Ona ještě křičela, dám ti všechno. On ji držel a zavlíkl ji za náš činžák a nic víc jsem neviděla,“ řekla TV Joj obyvatelka sídliště. Podle informací televize zachránil život ženě její kolega.

Ten ji přišel vyzvednout do práce a našel ji ležet na chodníku před panelákem. „Čtyřicetišestiletá žena utrpěla otevřené rány v oblasti břicha a trupu, záchranáři ji co nejrychleji transportovali do nemocnice v Trnavě,“ řekl mluvčí záchranářů Boris Chmel. Policisté poté Petra zadrželi.

Vyslechnout ho ale nemohli, protože byl namol opilý. V krvi mu naměřili 1,3 promile alkoholu. Spory s Adrianou měl už v minulosti. „On si s manželkou moc nerozuměl,“ řekl další soused. Pokud bude za svůj pokus o vraždu odsouzen, hrozí Petrovi pobyt ve vězení v délce 15 až 20 let.

ladylu ( 9. března 2017 15:11 )

A hlavny cobol se ozval,ne hnupe?

inkvizitor ( 9. března 2017 08:32 )

Jděte někam i s čoboly ať se vymlátí klidně všichni aspoň se nebudou tlačit do Čech!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání