Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Žena z Trutnovska brutálně zbila na oslavě příbuzného: Muž málem zemřel!

Žena z Trutnovska brutálně zbila na oslavě příbuzného: Muž málem zemřel! (ilustrační foto)
Žena z Trutnovska brutálně zbila na oslavě příbuzného: Muž málem zemřel! (ilustrační foto)  (Autor: Krimi-Plzeň)
Autor: dce - 
16. února 2017
13:30

Neuvěřitelný případ řeší policie na Trutnovsku. Žena zde napadla svého dvaapadesátiletého přibuzného přímo na oslavě. Muž utrpěl poranění natolik vážná, že byl jeho život v přímem ohrožení. Policisté ženu obvinili, za její chování jí hrozí až 8 let ve vězení.

Žena měla svého příbuzného napadnout na rodinné oslavě v Žacléři v půlce ledna. Dvaapadesátiletého muže – údajně ženina bratrance – po předchozí hádce bila podle serveru iDnes.cz otevřenou dlaní a kopala do něj.

Žena mu způsobila vážná zranění v oblasti hlavy, obličeje, ale i dalších částí těla. Nakonec mu musela zdravotní pomoc přivolat sama poté, co si muž i druhý den stěžoval na bolesti těla.

„Zranění, které muž utrpěl, vedlo k bezprostřednímu ohrožení života a druhý den byl transportován do nemocnice, kde je i nadále hospitalizovaný,“ uvedla policejní mluvčí Šárka Pižlová. Muž byl údajně uveden do umělého spánku.

Policie mezitím pátrala po viníkovi jeho zranění, žena se nepřiznala. Prověřovala se i možnost hospodské rvačky. Celou věc objasnil až sám napadený muž, když se probral z umělého spánku.

Podle policie muži hrozí vážné trvalé následky. Žena byla obviněna z trestného činu ublížení na zdraví. Je vyšetřována na svobodě. Hrozí jí až osm let ve vězení.


Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání