Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Cizinec na Tachovsku rozpáral břicho kolegovi: Útok nikdo nečekal

Cizinec na Tachovsku rozpáral břicho kolegovi: Útok nikdo nečekal. (Ilustrační foto)
Cizinec na Tachovsku rozpáral břicho kolegovi: Útok nikdo nečekal. (Ilustrační foto)  (Autor: David Malík)
Autor: dce - 
10. února 2017
12:41

Hádka dvojice mužů na Tachovsku skončila málem tragédií. Útok pěstí Vietnamec opětoval nožem a svému sokovi rozpáral břicho. 

K roztržce došlo ve středu odpoledne v obci Nová Hospoda v areálu jedné z firem. „Ve výrobní hale se tam nepohodl 31letý cizinec se svým 45letým krajanem, kterého následně udeřil pěstí do hlavy. Na tento útok starší z mužů zareagoval tak, že mladšího napadl zalamovacím nožem, kterým jej pořezal v oblasti pravého boku,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Zraněného muže transportoval vrtulník do nemocnice v Plzni. Nyní už je mimo ohrožení života. Útočník skončil v cele předběžného zadržení. Policie nyní celý případ vyšetřuje.

„Co bylo příčinou roztržky, zatím nevíme, ale jednání bylo tak náhlé a zkratovité, že se mu nedalo zabránit,“ uvedl podle serveru Deník.cz vedoucí závodu Ideal Automotive Igor Vlk s tím, že ostatní pracovníci byli z náhlého jednání v šoku.

„Byl to osobní spor, který vyústil ve velmi rychlé napadení. Zraněnému poskytli kolegové na místě první pomoc, zároveň byla přivolána rychlá záchranná služba,“ dodal.

krtekzhor ( 10. února 2017 12:54 )

příčinou bylo to že kolega měl více kusů a druhý nestíhal

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání