Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Otřesné video: Zloděj ukradl auto i s desetiměsíčním miminkem uvnitř

Autor: aba - 
28. ledna 2017
21:02

Původně to měla být krádež, zločin ale skončil spíše jako neplánovaný únos. Když zloděj nasedal do opuštěného auta s klíčky v zapalování, nenapadlo ho si auto celé prohlédnout, a tak si nevšiml desetiměsíčního miminka uvnitř. 

Vše je zachycené na záběrech bezpečnostních kamer. Na nich je vidět, jak ulicí anglického města Kimbolton projíždí nenápadný modrý peugeot, který zastaví u zaparkovaného stříbrného volva, řidič z peugeotu vystoupí a míří k druhému autu.

Když přijde ke dveřím auta, opatrně se rozhlédne a pak rychle nastoupí a s autem začne ujíždět pryč. V rychlosti, jakou krádež prováděl, si ale nevšiml, že na zadním sedadle auta je v sedačce připoutané malé miminko.

Video Otřesné video: Zloděj ukradl auto i desetiměsíčním miminkem uvnitř. - YouTube
Video se připravuje ...

Auto tam nechala stát matka dítěte, dokonce i s klíčky k zapalování, když si, jak říká, odskočila jen na malý moment do samoobsluhy vedle. I tak krátký okamžik ale dokázali lupiči využít a auto ukrást. Dítěte vzadu si zřejmě zloděj po chvíli všiml, protože auto po několika stovkách metrů odstavil u krajnice a zmizel. Dítě je naštěstí v pořádku a po dvou pachatelích pátrá policie. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání