Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Obvinění z pedofilie, sebevražda přítele a nakonec stalker: Sex s Martou jsem měl u stromu, kde se oběsil, tvrdil

Autor: dce - 
27. ledna 2017
12:43

Paní Marta z Nýrska si prošla peklem. Před dvěma lety jejího partnera Vlastimila obvinila logopedka ze zneužívání dcer. Muž se krátce nato oběsil poblíž jejich bydliště. Marta od té doby trpí psychickými potížemi, které jí neulehčil ani stalker, který se na ni krátce po tragédii „přilepil“. U soudu dokonce tvrdil, že spolu souložili u stromu, kde se Vlastimil oběsil.

V lednu 2015 čekali policisté na Vlastimila (†46) v ordinaci logopedky, kam docházela jeho dcera. Podle logopedky měl zneužívat obě dcery. Stres a ostudu z obvinění, které se neprokázalo, nevydržel, zhroutil se a spáchal sebevraždu. Sociálka navíc Martě obě děti odebrala. Když policie případ pro nedostatek důkazů odložila, děti jí sice vrátili, život mrtvému partnerovi to ale nevrátilo.

Marta skončila na psychiatrii. Právě tady se na ni „nalepil“ stalker Milan B. – zprvu milý a obětavý. Když ale přišlo odmítnutí jeho láskyplných návrhů, změnil se v neuvěřitelné monstrum. „Pak to začalo. Neustále psal, že mě sleduje a vidí, kde právě jsem. To prokládal ještě nadávkami. Když už mi mobil vyzváněl v kuse několik minut, tak jsem ho vzala a on na mě křičel, že když mě nebude mít on, tak nikdo, a že je mu jedno, když půjde sedět. Vyhrožoval také, že mě připraví o děti. Stačí, když na sociálce řekne, že můj přítel dceru skutečně zneužíval, že jsem se mu s tím svěřila,“ řekla Marta deníku Právo.

Nakonec přišla výhrůžka, že si Milan B. najal cikány a jdou vymlátit dům Martiny sestry, kde zrovna bydlela. V tu dobu se také dozvěděla, že její stalker byl v minulosti odsouzen za násilí. Marta se odstěhovala, změnila si číslo, ale ani to nepomohlo na dlouho.

Milana B. potkala náhodou v Nýrsku. „Přišel ke mně, když jsem s dcerou stála na autobusovém nádraží. Holku vzal do náruče a nechtěl mi ji dát. Křičel, že jsem šlapka, že všechny peníze prochlastám a že se o malou postará. Bylo mi to hrozně nepříjemné, lidé se otáčeli. Nakonec jsem mu dceru vytrhla a šly jsme pryč. Byl nám pořád v patách,“ popsala Marta.

Pak už Marta konečně zašla na policii a vše skončilo u soudu. „Byla to ona, kdo se mi vnutil. Když tady mluvíme o oběti stalkingu, tak to jsem byl naopak já. Musel jsem se jí každou hodinu hlásit, co dělám. Když jsem to neudělal, tak hned volala, že jsem určitě někde s nějakou kurvou. Je to chudinka v invalidním důchodu, která za nic nemůže, a můžu za to já,“ tvrdil obžalovaný Milan B. před soudem.

„Souložili jsme třikrát, někdy i čtyřikrát do týdne. Dokonce jsme to dělali u stromu, kde se oběsil její přítel,“ prohlásil. Soud bude o celém případu rozhodovat příští měsíc.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání