Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž mlátil svou těhotnou manželku: Začínal nadávkami, končil kopanci

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: aba - 
20. ledna 2017
13:45

V Teplicích skončil ve vazbě muž, který svoji manželku opakovaně fyzicky týral, a to i v době, když byla žena těhotná. Fyzické a psychické výpady proti své ženě si odpustil jen v době, když byl za mřížemi. Teď se tam pravděpodobně vrátí.

Agresor si na svojí ženě často „chladil žáhu.“ Několik let ji týral urážkami a nadávkami, a když mu to přestalo stačit, přešel i k fackám, pěstem a kopancům. Svého fyzického a psychického napadání nenechal ani v době, kdy byla jeho žena těhotná.

Muž měl svoji ženu zamykat v bytě a zakazovat jí vycházet ven. Nutil ji i k tomu, aby si půjčovala peníze, které mu pak měla odevzdávat, aby měl na drogy a cigarety. Žena se v minulosti několikrát na policisty obrátila, ale vzhledem k tomu, že skutek, který nahlásila, nikdy nesplňoval parametry trestného činu a žena nikdy nepodala návrh na projednání přestupku, muž nebyl v minulosti za tyto činy potrestán.

Až nyní jeho agrese a chování vygradovaly natolik, že byl muž policisty vykázán ze společného obydlí, a z obavy, aby manželku neovlivňoval a v jejím napadání nepokračoval, byl vznesen podnět na vzetí do vazby, kterému soudce vyhověl. Pokud bude uznán vinným, hrozí mu trest odnětí svobody až na osm let.

londynskypes ( 20. ledna 2017 18:16 )

třeba to mela s jinym blbcem

nezadat1 ( 20. ledna 2017 14:22 )

Není to náhodou to město kde je velká koncentrace těch multikulturních obohacovatelných prasat?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání