Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Peníze na složenky prohrála na automatech: Nahlásila přepadení

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: aba - 
20. ledna 2017
13:05

V pátek 6. ledna žena nahlásila policistům přepadení. Při odchodu z trafiky ji okolo půl druhé odpoledne měl v České Lípě na ulici přepadnout maskovaný muž a vyžadovat po ní peníze. Kriminalisté ale nakonec zjistili, že všechno bylo trochu jinak.

Žena na policii v ten samý den po nahlášení přepadení vypověděla, že když vycházela z trafiky, maskovaný muž v kukle ji zezadu přiložil na tělo nůž a požadoval peníze. Ze strachu mu měla údajně odevzdat celou hotovost, kterou u sebe měla, což byly 3 300 korun.

Policistům se nezdálo, že by někdo přepadával na ulici za bílého dne v kukle, ale i tak začali domnělý zločin vyšetřovat. Když ale nenašli jediného svědka, který by pachatele, který by byl skutečně dost nápadný, viděl, a neobjevil se ani na kamerách, znovu si předvolali ženu, která přepadení ohlásila.

Ta se pod tíhou argumentů policistům nakonec přiznala. Peníze dostala od své blízké příbuzné a měla s nimi na poště zaplatit složenky. Tam ale nedošla a peníze prohrála na hracích automatech. Bez peněz a bez složenek se styděla přijít domů, a tak si ozbrojené přepadení vymyslela.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání