Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Drsné odhalení o českém zloději z Kňažkovy vily: Pavel riskoval život kvůli dluhům z gamblerství?

Autor: aba - 
16. ledna 2017
18:08

Pavel Novotný (49), který se minulý týden pokusil vykrást Milana Kňažka v jeho vile, to nejspíše dělal kvůli druhům z kasina, ve kterém byl častý návštěvník.

Pavel se vydal na lup v noci a Kňažka probudil ruch v domě. Vzal tedy svoji legálně drženou zbraň a na zloděje třikrát vystřelil. Jedna z ran trefila Pavla do nohy a zasáhla tepnu, takže policistům neutekl daleko a byl převezen do nemocnice, odkud po operaci ještě nebyl propuštěn.

Slovenskému deníku Čas.sk se podařilo vypátrat, jaký by mohl být motiv zoufalého činu. Podle jejich zdrojů za všechno mohou dluhy z gamblerství, které si Pavel nadělal v jednom pražském kasinu, kde měl být údajně častým návštěvníkem i se svým synem. Dokonce prý oba vlastní VIP kartu, která je opravňuje ke konzumaci alkoholu zdarma právě proto, že jsou velice pravidelnými hosty.

„Hrál ve velkém. Za jednu noc toho dokázal strašně moc vyhrát a druhý den toho ještě víc prohrát. Mohly to být tisíce až statisíce eur, a aby mohl doplatit rozdíl, musel si půjčit,“ tvrdí zdroj. Je tedy možné, že chtěl svoje půjčky pokrýt právě z lupu v Kňažkově vile. Policie se ale prozatím nechce vyjadřovat k tomu, zdali počítá i s touto vyšetřovací verzí. 

Knazko ( 20. května 2017 01:32 )

Tak typický Čech? A co jsou Slováci? Vyhrabaný mozky, co se cpou do Čech, ale zapomenou říct, že to jsou zasraný cíga.

Knazko ( 20. května 2017 01:29 )

Ty vole, tak ještě mrkev a jsi komplet.

Knazko ( 20. května 2017 01:26 )

Čůráku

defakto ( 17. ledna 2017 10:19 )

snehulak ( 17. ledna 2017 08:39 )

Je to ten Pavlík Novotný bývalý šéfredaktor eXtra, dnes vedoucí pracovník Člověka v tísni? To já mu tak přeju! Nedostali ho na prasáctví, dostanou ho na zlodějinu kvůli gamblerství!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání