Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Detaily ze střelby v Kňažkově vile: Zloděj chtěl ukrást stovky tisíc korun!

Autor: dce - 
12. ledna 2017
19:40

Tuhle noc si bude pamatovat do konce života! Slovenský herec Milan Kňažko musel přímo ve svém domově zneškodnit narušitele, který ho chtěl okrást o pořádný balík peněz. Jenže místo toho skončil na operačním stole s prostřelenou nohou.

Milana Kňažka vzbudil údajně šramot přicházející z kuchyně ve středu v půl druhé v noci. Podle deníku Plus Jeden Den si pak slovenský herec všiml světla z baterky a vrátil se do pokoje pro zbraň. Zloděje přistihl, jak mu prohrabuje osobní věci. Nejprve ho vyzval, aby svého jednání zanechal, ale muž udělal pravou rukou rychlý pohyb pod bundu.

V tu chvíli Kňažko třikrát vystřelil. Zloděje střelba vylekala a on i s tučnou kořistí prchl z domu do zahrady. Nebo se spíš odplazil – jeden z projektilů ho totiž zasáhl do stehna. V zahradě ho také brzy na to našli přivolaní policisté.

U zloděje, který byl později identifikován jako česky mluvící devětačtyřicetiletý muž jménem Pavel, našli 200 000 korun, 10 000 forintů (v přepočtu přibližně 900 korun), hodinky a šperky. Muž skončil v nemocnici, kde byl operován.

Střelba probrala i Kňažkovu manželku, policejní vozy, které parkovaly poblíž, a všeobecný vzruch vzbudil i mnoho obyvatel jinak klidné čtvrti.

Sám Kňažko nebyl zraněn a celá událost ho nijak zvlášť nerozhodila. Dopoledne zašel k zubaři, jak plánoval a večer se podle plánu objevil v divadelní hře Život na třikrát. Události předchozí noci ale odmítl komentovat.

odol ( 12. ledna 2017 20:41 )

 Českejch! za film: Dobří holuby se vracejí...

obluda.pb ( 12. ledna 2017 20:22 )

200.000 jakých korun???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání