Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Rapper věznil, mučil a znásilňoval dívku (20): Dostal 23 let!

Autor: lm - 
11. ledna 2017
20:59

Anglický rapper Courtney Hutchinson (32) známý jako „DVS“ skončil v lochu! Odpyká si 23 let za brutální napadení 20leté dívky, kterou tři dny věznil ve svém bytě, mučil ji a znásilnil.

Rapper Courtney Hutchinson (32) tři dny věznil dvacetiletou dívku, která si musela prožít neskutečná muka. Rapper ji mlátil, tlačil nohou židle do žaludku, tahal ji po bytě za vlasy a bičoval ji nabíječkou k telefonu. Dokonce jí rozžhavenou žehličkou pálil kůži.

Podle policie jí Hutchinson řekl, že zasluhuje být potrestána a že jí nakonec zabije. Potom ji znásilnil. Dívce se po třech dnech podařilo utéct. Kolemjdoucí nahé a zmlácené dívce zavolal záchranku. Za dívkou vyběhl nahý Hutchinson a ještě se svědka pokoušel přesvědčit, že dívka je jeho žena a vše je v pořádku.

Dívce při vyšetření lékaři našli na 40 různých zranění – mimo jiné měla roztříštěný oční důlek, zlomený nos, vykloubené rameno, probodlou ruku a vážné popáleniny. Rapper od soudu odešel s 23letým nepodmíněným trestem a rovněž bude nadosmrti zapsán v registru sexuálních násilníků. Hutchinson vinu odmítl a poděkoval fanouškům a fanynkám, kteří ho navzdory obvinění podpořili.

Courtney Hutchinson pochází z londýnského předměstí Brixton. Fanoušci ho znají jako padoucha Brownieho z britské gangsterky The Intent, kde mučil muže rozpálenou žehličkou. Hutchinson má na Twitteru početnou armádu 40 tisíců fanoušků, kterým se chvástá svým životem plným večírků a luxusních sporťáků. S tím je teď ale konec.

alfasamec ( 27. dubna 2017 15:19 )

Ti Angličané jsou opičáci a v hlavách mají popřádně nasráno.

hulimihoukolen ( 13. ledna 2017 17:13 )

Opice patří do pralesa nebo do ZOO, a ne mezi lidi.

adelinda ( 11. ledna 2017 22:22 )

Odporný chlap

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání