Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Malou Katie (†7) brutálně zavraždili: Teenagerka (15) jí podřízla krk

Autor: lm - 
11. ledna 2017
18:44

Teprve patnáctiletá dívka brutálně zavraždila sedmiletou holčičku. Teenagerka z neznámého důvodu dívence podřízla hrdlo na hřišti nedaleko domova holčičky na klidném předměstí Yorku. Rodiče se po činu zhroutili. 

Britský York šokovala brutální vražda sedmileté Katie Rough. Holčičce podřízla hrdlo patnáctiletá dívka, která byla později zatčena. K brutální vraždě došlo v pondělí odpoledne na hřišti na tichém předměstí Yorku Woodthorpe.

Mezi prvními na místě byla maminka Alison (38), která se při pohledu na svou milovanou dcerku zhroutila na kolena. „Ne, ne, ne, moje holčička. Asi jí zabila. Zavolejte záchranku,“ křičela a plakala. Krátce poté přijel i táta Paul (34), který se zoufale opíral o zeď, zatímco se lékaři snažili zachránit malou Katie. Sanitka dívenku převezla do nemocnice, ale tam byla bohužel prohlášena za mrtvou.

„V souvislosti s incidentem byla zatčena patnáctiletá dívka, která zůstává ve vazbě,“ potvrdil policejní mluvčí Dave Ellis. Identita dívky ale nebyla zveřejněna.

Jen dva týdny před vraždou byla malá Katie rodičům na svatbě za družičku. Rodiče Alison a Paul jsou spolu už několik let, ale vztah se rozhodli zpečetit až 28. prosince. Alison má ještě tři starší děti z předchozího manželství, Paul je dvojnásobným otcem. Podle sousedů jde o spořádanou rodinu a nikdo nedokáže pochopit, proč se jim taková tragédie musela stát.

„Katie byla laskavé a ohleduplné dítě, byla oblíbená jak u spolužáků, tak u učitelů. Byla pracovitá a měla talent na tvůrčí psaní,“ popsala dívenku její učitelka Tracey Ralph. Obvykle si hrávala kolem domu s kamarády. Byla milá, opravdu sladká, věčně usměvavá a přátelská,“ řekla deníku DailyMail sousedka Christina Mercer.

Josef666 ( 12. ledna 2017 09:12 )

Souhlas!!!

havran2 ( 12. ledna 2017 07:52 )

K tomu může dojít kdekoli,třeba i v Česku a až potom se každý diví jaké máme zákony ! ! ! (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N)

matno ( 11. ledna 2017 20:32 )

Britové před několika lety dokonce odsoudili na doživotí dva 10-tileté kluky, kteří unesli, mučili a zavraždili dvouleté batole.

Mahony666 ( 11. ledna 2017 20:11 )

 Identita islámské negryně nesměla být z rasistických důvodů zveřejněna.

jakarte ( 11. ledna 2017 19:57 )

A není on York v Anglii ???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání