Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Opilý Slovák řádil v Alpách: Brutálně napadl návštěvníky baru!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Jiří Nováček)
Autor: aba - 
29. prosince 2016
18:37

Z ostudy kabát mají teď v Rakousku naši sousedi na Slovensku. V horském městečku, nedaleko města Salzburg, tu Slovák brutálně napadl návštěvníky a obsluhu místního baru.

Muž ze Slovenska, který v turistickém centru sezoně pracoval, nezvládl jednu z povánočních oslav. V místním baru se zhruba čtyřicetiletý muž opil a napadl několik barových hostů.

Rvačku vyvolal tím, že začal mlátit číšníka za barem. Proč, to zatím není jasné, ale k bitce se připojilo několik dalších lidí a celá událost pobouřila obyvatele města a vyvolala vlnu nevole. Na místo byla zavolána i policejní hlídka, která celou situaci uklidnila.

Slovákovi ale dala dýchnout a naměřila až dvě promile alkoholu. Ten se teď musí dostavit na Salzburgskou prokuraturu, kde čelí obvinění z napadení.

didiana18 ( 29. prosince 2016 22:07 )

pan martinmr: Slovaci su chujove podla Vas a kto su potom u Vas moslimovia. Oni dojdu aj k Vam a potom si skuste udriet..uz zanedlho

martinmr ( 29. prosince 2016 19:21 )

 No jo, zase gumovej slovák.....co k tomu dodat? Zbav me se jednou provždy takovích grázlů. Ať si dělají problémy u sebe doma. Já když potkám Slováka a nebo tomu podobné, tak mu dám hned pravou českou facku.... jsou to chujové.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání