Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílená žena se 3 noži vtrhla ve Zlíně na oslavu mezi děti!

Autor: lm - 
3. listopadu 2016
13:19

Šílená žena (55) s třemi noži narušila poklidný průběh zlínského dýňobraní. Notorická výtržnice si nedala pokoj ani po propuštění z kriminálu a notně posílená alkoholem na akci obtěžovala děti.

Pověstná zlínská výtržnice Olina (55) už zase úřadovala! V sobotu 29. října v odpoledních hodinách žena navštívila slavnost dýní v centru města. Notně posílená alkoholem tu tančila a obtěžovala místní děti. Navíc u sebe měla nože.

„Za pár minut strážníci dotyčnou vyrušili v okamžiku, kdy na pódiu tancovala v těsném objetí s přenosným reproduktorem. Následné orientační vyšetření prokázalo, že jí v organizmu koluje na 2 promile alkoholu. Žena se přitom hlídce MP Zlín pochlubila, že se na cestu do města vybavila třemi kuchyňskými noži, které má u sebe,“ popsal Pavel Janík, zástupce ředitel MP Zlín.

Policisté jí nože zabavili a vyzvali ji, aby si pro ně přišla, až bude střízlivá. Výtržnice se na služebnu dostavila v pondělí, nože ale nedostala. „Jejich vydání totiž opět bránila rozverná nálada hraničící s absencí kontroly vlastního chování, za níž se skrývalo více než promile alkoholu,“ stojí v prohlášení městské policie.

Není to přitom ani zdaleka poprvé, kdy pověstná výtržnice ve Zlíně úřadovala. Žena je mezi místními tak známá, že má dokonce svou vlastní stránku na Facebooku. Olina se pod vlivem alkoholu často svléká a budí pohoršení. Za různé trestné činy dokonce opakovaně skončila ve vězení. Naposledy brány kriminálu opustila v září. I když se žena před uvězněním dušovala, že začne vést řádný život, netrvalo dlouho a už je zase ve svém živlu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání