Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Bývalé přítelkyni se pomstil tím nejhorším způsobem: Vyhodil jí štěně z okna, muselo být utraceno

Bývalé přítelkyni se pomstil tím nejhorším způsobem: Vyhodil jí štěně z okna, muselo být utraceno (ilustrační foto).
Bývalé přítelkyni se pomstil tím nejhorším způsobem: Vyhodil jí štěně z okna, muselo být utraceno (ilustrační foto).  (Autor: Městská policie Planá)
Autor: dce - 
27. října 2016
10:02

Neuvěřitelně krutým způsobem se rozhodl muž z Mostu potrestat svou bývalou přítelkyni. Vnikl k ní do bytu a její štěně vyhodil z okna. Zvíře na následky pádu ochrnulo a muselo být utraceno!

Policisté obvinili šestačtyřicetiletého muže z Mostu z porušování domovní svobody a týrání zvířat. Muž totiž ve večerních hodinách vnikl začátkem září do bytu své bývalé přítelkyně, usadil se tam a nakonec vyhodil její štěně křížence labradora z okna v 1. patře.

Ačkoliv nešlo o závratnou výšku, pro malého psa byl náraz zničující. Vážná zranění způsobila ochrnutí končetin a veterinář musel zvíře uspat. Vyšetřovatelé do případu přibrali i soudního znalce z veterinárního ústavu. Muži hrozí až tři roky ve vězení.

bibijana ( 27. října 2016 22:01 )

Kráva je na rozdíl od tebe užitečná, jenom ty jsi takový lidský fekál, odpad a smradlavá stoka.Taky jeden takový nadčlověk, co na rozdíl od těch čoklů ne.sere a nechčije,tupče!!!Jednou budeš i ty dostávat v LDNce podělanou plenou po pr.deli,demente!

mistr_yoda ( 27. října 2016 16:36 )

Zatím chcípnul jen čokl co stejně jen celý život chčije a sere, chudáku.

andorea ( 27. října 2016 13:39 )

Neskutečný hovado...

pepen ( 27. října 2016 13:08 )

Ty šmejde ty bys potřeboval pořádně přes držku!!!!Nepatříš do tohoto světa-měl bys co nejdřív chcípnout-nic jiného si nezasloužíš!!!!!!Na každou svini se vaří voda!!!!!

mistr_yoda ( 27. října 2016 11:42 )

Vem si prasek na palici, kravo. Bud rada, ze te spolecnost zivi a ze nechcipnes hlady.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání