Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Trestaný Rom vyhodil psa své přítelkyně z 9. patra: Zvíře pád nepřežilo

Autor: dce - 
15. dubna 2016
12:37

Drastické chvíle si zažili obyvatelé sídliště na pražském Střížkově. Po hádce zde jeden z místních obyvatel vyhodil z balkonu v 9. patře psa své družky. Zvíře pád nepřežilo a muž teď čelí obvinění z týrání zvířat. Případ je ovšem mnohem zamotanější.

Petr V. žije v paneláku na Střížkově v Praze už léta a mezi svými sousedy je nechvalně známý. V minulosti seděl kvůli drogám i ve vězení. O jeho stařičkou matku se do poslední chvíle starala mladá žena, s níž se pak před rokem, po smrti své matky, dal dohromady.

Jeho družka se vzorně starala i o jeho tříletého synka Péťu. Jenže její nový partner byl násilník. Z bytu se podle sousedů často ozývaly hádky, křik a zvuky domácího násilí. Mladá žena toho měla už dost.

Ve čtvrtek, když Petr V. přišel domů, si sbalila svoje věci a chtěla ho opustit. Až když scházela po schodech domu, vzpomněla si na svého psa Huga plemene Jack Russel. Petr V. jí už dřív vyhrožoval, že když odejde, psa prostě vyhodí. A to také doslova udělal – psa vyhodil z balkonu v 9. patře přímo na chodník před domem. Majitelka už slyšela jen kňučení. Zvíře třicetimetrový pád nepřežilo.

Petr V. z místa utekl, místní se křikem dožadovali pachatele a muže se dokonce snažili dohnat. On se nakonec vrátil sám, roztřesené družce předal Péťu a putoval do cely předběžného zadržení, kam ho odvezli policisté.

Z té se vrátil až v pátek před polednem. Blesku se k událostem minulého dne nechtěl vůbec vyjadřovat. Podle policie čelí obvinění z trestného činu týrání zvířat, za což mu hrozí až tři roky vězení. Jeho družka i s Péťou, kterého chce dostat do své péče, odjela podle sousedů pravděpodobně do Tábora k tatínkovi.

namor.akpic ( 18. dubna 2016 00:37 )

 Jeho mozek zase na koderci. Tri roky určitě nedostane.

namor.akpic ( 18. dubna 2016 00:24 )

ŘÍKÁ SE TOMU SPRAVEDLNOST? On už nežije, zastřelil se v obýváku. Hugouše jsem znal už jako malé štěně a bude mi moc chybět.

majojo ( 16. dubna 2016 03:22 )

Klafkundo, zmlkni nebo se vrať do klece.

majojo ( 16. dubna 2016 03:20 )

Škoda, že ho sousedi nedohonili, to by nebyl lynč, ale spravedlnost. Takhle bude hajzl vyšetřován na svobodě a celkem nic se mu nestane. O tom svědčí už fakt, že ho ti policejní tupci ihned propustili.

wanaxa ( 15. dubna 2016 21:37 )

... a ještě chudák to dítě... tohle vidět

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání