Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Uvázal psovi na krk kámen a hodil ho do rybníka: Policisté majitele nenašli

Uvázal psovi na krk kámen a hodil ho do rybníka: Policisté majitele nenašli.
Uvázal psovi na krk kámen a hodil ho do rybníka: Policisté majitele nenašli.  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
22. října 2016
16:07

Smutně skončilo policejní vyšetřování nechutného týrání zvířete. Bez viníka zůstane smrt křížence stafordšírského teriéra, kterého našel rybář v rybníku na Děčínsku. Zvíře mělo na krku uvázaný těžký kámen…

Mrtvého psa vytáhl z rybníka Textilák v Jiříkově na Děčínsku místní rybář už koncem srpna. Od té doby se policisté případem zabývali – zvíře mělo totiž silonovým popruhem ke krku přivázaný osmikilový kámen.

Podle odborníků šlo o křížence stafordšírského teriéra, pes měl mezi třemi a pěti lety. I přes veškerá opatření a snahu policistů se do současné chvíle nepodařilo odhalit majitele uhynulého zvířete, ani příčinu úhynu. Soudní znalec poukázal na možné datum úhynu, které se pohybuje kolem 17. 8. 2016. Případ v úterý 18. října letošního roku rumburští policisté odložili,“ uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

bibijana ( 23. října 2016 11:08 )

Bystrozraky: jenom si ale na dokumentech všimněte, jak ten jeho vlčák byl vždycky jako zkoprnělý, když se k němu přibližoval, vůbec neprojevoval radost, ale ocas měl ustrašeně mezi nohama. Ten pes měl z Hitlera strach.

vosavopruz ( 22. října 2016 19:40 )

tak dost srandy kopec Ty nejsi moje manželka a vlčici jsem nikdy neměl.

vosavopruz ( 22. října 2016 19:06 )

byl to fajn pes,tys jí venčila,já jí zase krmil,měla ráda piškoty.Pamatuješ jak ti zabrala pohovku a hlavu měla na polštáři?

marianskelazne ( 22. října 2016 18:55 )

 proc je tolik parchantu na tomto svete??? udelat te zrude totez!!! ale kdo ho najde, hajzla..nekdy bozi mlyny zapominaji mlyt nebo melou mooooc pomalu

henryj ( 22. října 2016 18:27 )

Teda Ty seš ale BOMBARDÉR,kolik Tě to stálo Ty OHONE u komise????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání