Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zatoulanou fenku našli s broky v hlavě! Někdo po ní střílel vzduchovkou

Autor: haj - 
12. října 2016
22:30

Čtyři dny o svém psím miláčkovi nic nevěděli, ale pak se ho naštěstí podařilo najít. Jenže místo radosti ze shledání pocítili jeho majitelé spíše strach a zlost, jelikož fenka Kiki byla ošklivě zraněná. Nějaká zrůda po ní totiž střílela vzduchovkou a vypálila jí do hlavy hned pět ran!

Vše začalo tím, když se drobná fenka plemene jagteriér (německý lovecký teriér) zaběhla z obce Lhota u Dolních Břežan. Panička ji všude hledala a prosbu o pomoc sdílela i na sociálních sítích. Nakonec se podařilo Kiki odchytit a odvézt na obecní úřad v Břežanech, kde si ji mohla majitelka vyzvednout. Jenže ji čekal pořádný šok.

„Dnes byla po čtyřech dnech odchycena naše ztracená Kiki, ve Zlatníkách vedle Dolních Břežan. Při vyzvednutí jsme si mysleli, že má pokousanou hlavu, na veterině se však zjistilo, že ji někdo opakovaně střelil do hlavy vzduchovkou,“ uveřejnila svůj příběh na Facebooku Týna Lišková. Jako důkaz připojila i fotku zubožené fenky a rentgen pejskovy hlavy s několika ranami.

 

Vzhledem k tomu, jak dlouho byl pes pryč a kolikrát bylo po něm vystřeleno, spekuluje majitelka v komentářích pod příspěvkem dokonce o tom, že útočník musel zvíře někde zavřít či uvázat a teprve poté ho trápit, dokud se mu nepodařilo utéct.

„Je opravdu zázrak, že je ještě naživu. Bohužel se podařilo vyndat jen tři kulky, se zbytkem se její tělo musí poprat samo. Sdílím to sem čistě ze vzteku vůči lidem, co něco takového dokážou udělat,“ dodala Týna, která pořád nemůže uvěřit, že by někdo mohl takhle ubližovat nevinné němé tváři.

 

psi_mama ( 9. února 2017 08:44 )

Včera jsem nechala zrušit diskusi pod člankem o tyrani psu v Polske množirně. Debil karel_klafunda se tam ukájel sadismem,tak ho nahlašujte prosim at má jakykoli nick.Děkuji

naidka ( 13. října 2016 13:33 )

Vidím, že i teď.

naidka ( 13. října 2016 13:05 )

To jste měli tak malé brambory nebo tak tlustou tužku.

naidka ( 13. října 2016 13:02 )

Jagoš ti může nanejvýš ožužlat kotníky.

naidka ( 13. října 2016 11:15 )

Taktéž nesmí zastřelit psa loveckého, ovčáckého a služebního. Pokud pes jakýkoliv jiný, než je uvedeno shora bude bez vlivu svého majitele pronásledovat zvěř, dále od obydlí než 200 m, je myslivecká stráž oprávněna psa zastřelit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání