Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Udusil Simonku (†3) nevlastní otec Roman? Děvčátko našli mrtvé v posteli

Malou Simonku zabil podle místních její nevlastní otec Roman.
 (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
20. září 2016
10:36

Usměvavá blonďatá Simonka (†3) s modrýma očima z Bzovské Lehôtky byla úplně zdravá holčička. V neděli ji ale našli mrtvou v posteli. Mezi hlavní podezřelé patří její nevlastní otec Roman. Nedávno se vrátil z basy. Místní lidé popsali, že se v minulosti choval jako psychopat, který brutálně týral svou ženu...

Simonka z vesnice v okrese Zvolen začala teprve před dvěma týdny chodit do školky, z čehož měla velkou radost. Měla tam spoustu nových kamarádů. S žádným z nich si ale už nikdy hrát nebude. V neděli v půl deváté ráno ji našli mrtvou.

V dědině se říká, že ji někdo udusil polštářem. Na tělíčku měla stopy násilí, ale zda ji někdo utýral, není zatím jasné. Policie začala trestní stíhání pro usmrcení, víc ale k případu neřekla. Na případ je uvalené informační embargo.

Místní vesničané jsou přesvědčeni, že za smrtí dívky stojí její otčím Roman K. (47). Ten se teprve před dvěma měsíci vrátil z basy, kde seděl za týrání blízké a svěřené osoby. Jeho nevalná pověst ho navíc všude předchází.

„Je to sofistikovaný psychopat. Za mříže se dostal na základě výpovědí dvou mužů. Ti na vlastní oči viděli, jak svlékl svoji manželku, postavil ji ke stěně a házel na ni nože. Jedním z nich ji zasáhl tvář pod pravým okem,“ řekli webu Pluska.sk místní.

V zimě ji běžně nahou poléval ledovou vodou,“ dodali. O nic lépe se nechoval ani ke svému synovi Martinovi (15). Bití bylo na denním pořádku. „Malá Simonka se narodila, když byl v base. Není jejím biologickým otcem,“ podotkli obyvatelé vesnice.

Roman přitom v minulosti týral i vlastní rodiče, kteří již nejsou naživu. „Mnozí z dědiny viděli, jak vlastní matce dal hlavu na špalek a chtěl ji useknout. Všichni se ho tu bojí. Nechápeme, jak ho teď mohli policajti pustit domů. Je nebezpečný,“ zlobí se místní.

hejhej ( 20. září 2016 12:54 )

pokrok: A matka té holčičky nevěděla, že ten chlap lidský odpad, zrůda a žila s ním ?

zada ( 20. září 2016 12:27 )

Policie asi nemá mozky, vypadli jim, když jim tam ládovali Policejní zákon. Ostatní - tedy zdravý lidský rozum - se jim tam absolutně nemoh vejít. Soudce to měl taky zajistt, že až se bvrátí z basy tak nesmí ke své rodině!!! Justice a policie - to je taky banda!!!!

tummy ( 20. září 2016 11:54 )

Jak mohou sadistu pustit do společné domácnosti k týrané osobě a malým dětem to ,by si měl někdo hodně odskákat.

citsvet ( 20. září 2016 11:50 )

Mě připadá,že policie v dnešní době,je na straně zločinců,než postižených.I má zkušenost z Mladé Boleslavy je diskutílním případem jak policie chrání zákon.

1pravda1 ( 20. září 2016 11:47 )

Je mu zřejmě jedno, koho týral ale vybral si holčičku, kterou mu nechali na pospas. Z vězení měl jít přímo do léčebny. To vážně lze takového člověka pustit zpět mezi lidi?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání