Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ženatého poslance nachytali s prostituty: Zdrogovali mě, brání se

Autor: lm - 
6. září 2016
12:04

Skandál kolem poslance britské Labouristické strany nebere konce! Ženáč a dvojnásobný otec Keith Vaz (59) byl nachytán britským deníkem při dostaveníčku s prostituty, se kterými navíc provozoval nechráněný sex. Poslanec teď tvrdí, že ho zdrogovali. Pravda bude ale zřejmě úplně někde jinde...

Nedělník Sunday Mirror se postaral o senzaci, když zveřejnil informaci, že si prominentní poslanec Keith Vaz objednává mužské prostituty a pak s nimi konzumuje drogy a provozuje nechráněný sex. Nedělník dokonce zveřejnil fotky z dostaveníčka a nahrávku, kterou pořídil jeden z prostitutů. Vaz přitom žije s manželkou a má dvě děti.

Vaz se sice za skandál omluvil, v zákulisí ale šíří něco úplně jiného. Jeho blízký přítel deníku Mirror sdělil, že Vaz vypráví, že ho zdrogovali a pak to na něj nahráli.

Jenže proti tomu se zas ohradil britský deník, který nahrávkou disponuje, ale nemůže ji zveřejnit celou, protože je „příliš peprná“. Vaz se na ní vyptává jednoho z prostitutů na způsob konzumace a efekt drogy a také mužům říká, do jakých sexuálních pozic se mají pustit. Celou dobu působí příčetně, nikoliv pod vlivem. Navíc podle textových zpráv mezi Vazem a jedním z prostitutů toto dostaveníčko zcela jistě nebylo první ani poslední, které si domluvili.

V britských médiích se rovněž objevila spekulace, že Vaz prostitutům platil z fondů své charity pro lidi s diabetem. Prostitutům za jejich služby zaplatil muž jménem Daniel Dimitru Dragusin. Muž tohoto jména dělá poslaneckého asistenta v Labouristické straně od roku 2010 a koordinátora v charitě, kterou Vaz založil. Právě on prostitutům poslal ve dvou platbách bezmála 10 tisíc korun.

mesalina ( 12. října 2016 08:01 )

tohle je britský poslanec?

ejvm1712 ( 6. září 2016 12:45 )

Kecá!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání