Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Britský lord Kokain: Ženatý zákonodárce šnupal drogy z prsou prostitutek!

Autor: lm, ČTK - 
27. července 2015
12:00

Británie žije dalším skandálem! Deník Sun zveřejnil kompromitující videonahrávku, na které si prominentní lord a zákonodárce užívá společnost dvou prostitutek a šnupe kokain! Baron John Sewel (69) má přitom doma ženu a čtyři děti.

Místopředseda britské Sněmovny lordů baron John Sewel na základě zveřejněných fotografií a videa čelí obvinění z užívání kokainu. Skandál umocňuje to, že byl přitom ve společnosti údajných prostitutek. Na jednom záběru podle webu BBC je vidět 69letý baron, jak nahý šňupe bílý prášek z ňader jedné ženy pomocí pětilibrové bankovky. „Chci být sveden na scestí,“ říká baron na snímku. Britský zákonodárce na nahrávce také prohlásil, že asiatky jsou „děvky“.

V návaznosti na zveřejnění nahrávky Sewel odstoupil z postu místopředsedy i z vedení výborů, které dosud řídil, ale zatím zůstává členem Sněmovny lordů.

Deník Daily Mail upozornil, že baron za „zábavný“ večer každé z prostitutek zaplatil dvě stě liber (v přepočtu asi sedm a půl tisíce korun). To pro něj zdaleka není takový problém, protože za pouhou účast na schůzích Sněmovny lordů pobírá příspěvek ve výši tři sta liber (přes jedenáct tisíc korun) za den.

Předsedkyně horní sněmovny britského parlamentu baronka Frances D'Souza odsoudila chování svého dosavadního zástupce jako „šokující a nepřijatelné“. Vyzvala policii, aby vše řádně a rychle vyšetřila. Sewelovi by se mohl vymstít nový zákon, který pomohl prosadit. Za nevhodné chování by mohl být ze Sněmovny lordů navždy vyloučen.

Kompromitující fotografie a video o nevhodném chování barona Sewela, který je ženatý a má čtyři děti, zveřejnil britský nedělník The Sun on Sunday.

venca80 ( 27. července 2015 15:29 )

K tomu prachy svádí... Ale tohle je ještě malinká pra.árnička... Spousta lordů kokeše šňupe z malej dětí...

venca80 ( 27. července 2015 15:26 )

Mno to není tak jisté... Novináři mají hodně tučná černá konta, určitě tučnější než tenhle lordík...

nonparelli12 ( 27. července 2015 14:24 )

No kdyby ho vydirali, tak se to ani k tisku nedostane, protoze by bylo po nich. Ikdyz on se mi nezda jako pravy mafian, ale konexe muze mit vsude. Je nevim proc, je mi ho trochu lito.

sores ( 27. července 2015 13:42 )

Všichni pracháči bez rozdílu, neví už co roupama. Mají na vše na co si vzpomenou tak dělají p.rasárny nedůstojné slušného člověka.

renataren ( 27. července 2015 13:39 )

 Kurvy mu tam nastrčily kameru... Ale co nechápu proč ho nevydíraly o prachy ??? určitě by více dostali od něj než-li od novinářů ??? Takže z toho usuzuji, že to byla bouda od nepřítele...Někomu asi vadil...

Zobrazit celou diskusi