Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Babička pašovala 4 kila kokainu, popraví ji: Zoufalá píše celebritám o pomoc

Autor: šim - 
7. května 2015
12:03

Před dvěma lety dnes 58letou Britku Lindsay Sandiford chytli s více než 4 kily kokainu, který měla ukrytý pod falešným dnem svého kufru. Cestovala z Thajska na Bali. Dostala trest smrti. Popravě se zoufale snaží uniknout. Píše dopisy slavným, aby jí pomohli z vězení se dostat.

Lindsay byla jednou z devítičlenné skupiny pašeráků. Ve svém zavazadle měla ukrytou drogu v hodnotě téměř 63 milionů korun. K trestu smrti ji odsoudili v roce 2013. Od té doby čeká na smrt v krutém vězení, odkud rozesílá po celém světě prosby o pomoc.

Napsala už miliardářovi a majiteli Virgin records Richardu Bransonovi nebo aktivistovi a herci Russellu Brandovi. Prosí je, aby se pomocí svého vlivu a kontaktů pokusili zrušit vynesený ortel smrti. Drogová babička má být popravena puškami ozbrojenou četou. Dva její spolupachatelé, Australané Andrew Chan a Myuran Sukumaraan, byli popraveni minulý měsíc.

„Moje situace je nesmírně naléhavá. Pokud byste mohli vyvolat pozornost o můj případ, budu vám velmi vděčná,“ naspala zoufalá žena britskému herci. Brand už požádal o shovívavost a nové zvážení jejího trestu. Bransonovi napsala, že může být popravena kdykoli, a zoufale ho prosí o pomoc.  Branson před časem vystoupil s kritikou trestu smrti pro jiného z odsouzených. „Byla jsem hluboce pohnuta vaším vystoupením, kdy jste se zastal Andrewa. Byl to můj blízký přítel,“ napsala mu.

Přestože žena čekající v cele smrti stále doufá v zázrak, napsala dopis na rozloučenou svým dvěma dětem. Svěřila, že při popravě odmítne, aby jí zakryli oči. „Chci se jim podívat do očí. Budu zpívat Magic Moments, než vystřelí…“ napsala v dopisu dětem.

siroky11 ( 7. května 2015 14:15 )

siroky11 ( 7. května 2015 14:13 )

13352 ( 7. května 2015 12:58 )

blábol nad blábol...zpívat si bude babča tak akorát ho-no...to jsou silný řeči a pak přijde obyčejnej lidskej strach a je po zpěvu...měla dřív přemýšlet a nemusela dětem psát...mohla být s nimi....

rescarot ( 7. května 2015 12:36 )

Kdo s čím zachází, tím také schází.. Jinými slovy, dobře jí tak.

deratizator ( 7. května 2015 12:25 )

Její problém. Měla myslet dopředu. Pozdě bycha honit.

Zobrazit celou diskusi