Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Děsivý pokus o sebevraždu! Mladík (20) z Klatov se chtěl nechat přejet vlakem

Autor: rc - 
4. září 2016
20:34

Děsivým způsobem ukončit život se rozhodl mladík z Klatov! Teprve dvacetiletý chlapec si lehl na koleje pod mostem mezi Jižním a Hlavním vlakovým nádražím. Mladíka se naštěstí podařilo zachránit.

Dramatická záchrana mladého života proběhla v pátek večer v Klatovech. Dvacetiletý mladík se rozhodl spáchat sebevraždu tak, že si lehl na vlakové koleje! Mladý život se naštěstí podařilo zachránit, a to díky mladému muži, který chlapce spatřil a pohotově zavolal na tísňovou linku. Posléze počkal, až do příjezdu policistů, aby jim místo s ležícím mladíkem ukázal.

Chlapec si totiž vybral místo mezi Jižním a Hlavním vlakovým nádražím pod mostem na Klatovské třídě, kde byl jen stěží k zahlédnutí. Podle serveru krimi-plzen.cz na místo jako první dorazili strážníci městské policie, kteří tam byli doslova za pár minut!

Mladík se svého rozhodnutí zemřít nechtěl vzdát, a tak ho strážci zákona museli doslova strhnout z kolejí. Podle serveru krimi-plzen.cz se chlapec rozhodl spáchat sebevraždu proto, že mu život uštědřil pár životních ran, které nezvládl.

Na tom samém místě, kde se pokusil ukončit život mladík, se přesně před rokem pokusila spáchat sebevraždu žena. Naštěstí i tento případ skončil šťastně a policisté včas zasáhli.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání