Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Útočník v baru napadl tři ženy, venku pak dva muže: Propuštěný vězeň už je zase za mřížemi

Útočník v baru napadl tři ženy, venku pak dva muže: Propuštěný vězeň už je zase za mřížemi (ilustrační foto)
Útočník v baru napadl tři ženy, venku pak dva muže: Propuštěný vězeň už je zase za mřížemi (ilustrační foto)  (Autor: Reprofoto TV Prima)
Autor: dce - 
22. srpna 2016
16:48

Agresivního muže naháněli po Sušici policisté v noci na pondělí. Nejprve napadl v místním baru tři ženy, jedna dokonce skončila v nemocnici. O něco později už ho policisté dopadli při rvačce se dvěma muži. Ukázalo se, že jde o známou firmu a navíc nedávno propuštěného vězně.

První hlášení o fyzickém útoku dostali policisté ze sušického baru. „Na tísňovou linku policie bylo v neděli 21. srpna letošního roku ve večerních hodinách oznámeno, že v Sušici v baru muž napadl tři ženy. Jednačtyřicetiletý místní muž slovně napadl jednu návštěvnici, fyzicky napadl druhou návštěvnici, kterou opakovaně udeřil rukou do hlavy, a poté se třetí žena chtěla poškozené zastat a on ji povalil na zem, uchopil za kapucu bundy a odtáhl ji po zemi ke vchodu a zde ji několikrát nohou kopl do těla,“ uvedla mluvčí policie Dana Landmanová.

Záchranáři na místě napadené ženy ošetřili, jednu z nich transportovali do nemocnice. Útočník ale policii utekl. Netrvalo ovšem dlouho, než obdrželi druhý hovor s hlášením o fyzickém útoku na dva muže v jednom sušickém domě.

Na místo vyjeli policisté a použili vůči agresivnímu muži donucovací prostředky, hmaty, chvaty a pouta. Muž byl zajištěn a převezen na oddělení a po provedení neodkladných úkonů byl propuštěn,“ dodala mluvčí.

Ukázalo se, že muž je u policie dobře známý – v minulosti byl již jednou odsouzen za podobné konání. Navíc se nedávno vrátil z vězení. Jeho večerní útoky policie vyhodnotila jako přečin výtržnictví a v druhém případě je muž podezřelý ze spáchání přestupku.

NicoleSnoblova ( 5. září 2016 22:31 )

 Ilustrační foto....??? Řekla bych, že v tomto případě je zcela nevhodné použít ukradenou fotografii ze článku a příběhu, který měl zcela jiný děj, než v tomto případě! Nehledě na to, že vám vůbec nepřijde sprosté ani nechutné, že hlava se stehy (hlava mého bratra,který byl napaden a skoro zabit) je teď viděna a tím pádem spojována s nějakým psychopatickým maniakem?! Autorům článku přislo super použít fotografie, protože takové fotografie přilákají čtenáře a je jim celkem putna, jak se může citít člověk, který na fotografii je?!!

santikxauz ( 22. srpna 2016 18:19 )

Určitě duševně narušený.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání