Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Řidič jel na Mělnicku bez zadní pneumatiky: Nadýchal 2,5 promile

Autor: ljš - 
14. srpna 2016
12:38

Byl opilý tak, že se sotva držel na nohou, přesto řidič z Mělnicka sedl za volant a vydal se na cestu. Vůbec mu nevadilo, že nemá na zadním kole pneumatiku. Naštěstí ho zadrželi policisté, než stačil způsobit nehodu.

Řidič vyrazil se svým vozem VW Passat, kterému chyběla zadní guma, z Odolene Vody. Ujel jen pár kilometrů, když si ho všimli policisté, kteří ho zastavili v Postřižíně.

Tam se jim namol opilý muž snažil ještě utéct po svých, neměl ale šanci. Podle agentury Aktu.cz nadýchal kolem 2,5 promile a byl převezen na policejní oddělení do Odolene Vody. Čeká ho zřejmě vysoká pokuta a zákaz řízení.

bravotango ( 14. srpna 2016 16:56 )

presne tak

dfghjk ( 14. srpna 2016 12:40 )

Bezcitné video: Reportérka dělala rozhovor s umírajícím mužem! Místo pomoci... jak jsem si přečetl tento nadpis, okamžitě jsem věděl, že diskuse bude zablokovaná, protože blesk dobře ví, že je stejná hyena, jak ta reportérka a že by mu to v diskusi všichni nandali. Zdalipak bys blesku o této události něco napsal, kdyby reportérka místo hyenismu poskytla první pomoc? Určitě ne! Jakékoliv dobro může být vám bulvárním hyenám ukradené.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání