Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Chci odejít za Simonkou (†18), pláče na psychiatrii máma dcery, kterou zabil skútr na Orlíku

Autor: shp - 
10. srpna 2016
13:24

Milovala ji víc než cokoliv jiného na světě. Teď jí po zbožňované dceři Simonce (†18) zbyly jenom oči pro pláč. Mladou krásku zabil při plavbě na pramici na Orlíku bezohledný mladík na vodním skútru. Zdrcená Šárka nyní říká, že chce odejít za svou dcerou.

Z chmur se nyní Šárka léčí v psychiatrické léčebně v Písku. Smutek je však příliš velký a ztráta vlastní dcery nepopsatelně bolestivá. „Na to prostě není nic, co by mi mohlo pomoct,“ řekla zdrcená maminka s pláčem webu TN.cz. Její příbuzní se obávají o její život a trnou strachy, aby sama sobě v zármutku neublížila.

Chtěla bych odejít za Simonkou. Já to tady bez ní prostě nemůžu zvládnout. Člověk je tak bezmocný. Pořád si myslí, že se dá něco změnit, vrátit to, ale přitom dobře vím, že to nejde. Pořád čekám, že se vrátí. Já měla jenom ji. Žily jsme jedna pro druhou,“ smutní Šárka, které nyní nedokáže zvednout náladu vůbec nic.

Simonka byla jedináček, Šárka tak přišla o vše. „Mé jediné vymodlené dítě. V 7. měsíci těhotenství nás obě na poslední chvíli zachránili lékaři v Praze u Apolináře. Z 1kg miminka vypiplám krásnou princeznu a pak mi ji během chvíle zabije nějaký z*rd,“ rozčiluje se a zoufá Šarka. Se smrtí dívky se vyrovnává i její přítel.

Ten byl v osudný den na pramici s ní. „Po 30 letech jsem konečně poznal pocit, když mě někdo miluje,“ napsal Miroslav na Facebooku. Případem se i nadále zaobírá policie. Život mladé krásce už ale nikdy nikdo nevrátí.

Blani ( 10. srpna 2016 17:32 )

nikoho nesuďte.Taky jsem přišla o dceru,bylo jí 10.Nedovedete si to představit,ani si to nepředstavujte.Přeji mamince hodně sil.

13ka ( 10. srpna 2016 17:10 )

  Je mi maminky Simonky moc líto. Není nic horšího než pohřbít své dítě. Navíc jedináčka. Mamince to moc sluší a holčina podle mne krásná byla. Myslím, že maminka neřeší, s kým mluví. Někdo by nedokázal komunikovat ani s nejbližší rodinou a známými, někdo má potřebu vykřičet bolest do celého světa.. Nelze soudit, pokud nejsme v její kůži. Přeju jí, aby se se situací co nejlépe vyrovnala. Nemám radu, každý se s tím pere po svým. Jen přání, ať je líp.

znojmacka ( 10. srpna 2016 16:49 )

to jde vidět, že nejraději, proto jsi taky jejich zářným příkladem .

znojmacka ( 10. srpna 2016 16:36 )

jastana- hmmm, slečna drsňák kompenzujíc si títmo vlastní slabost a hroucení se ze svýho vlastního života.

znojmacka ( 10. srpna 2016 16:30 )

jastana má tabulky na všechno.. na krásu, na kila, na statisticku nehod, na péči o dítě, na psych. diagnózy.. vedle tebe může vydržet jen jedinec bez vlastního názoru- jinej nevydrží a jinýho ty nesneseš. Vítej v tabulce, ty seš teda taky pěkný "číslo".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání