Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka Simony zabité na Orlíku: Z kilového miminka jsem vypiplala princeznu a teď mi ji vezme nějaký zm*d!

Autor: dce - 
15. července 2016
13:38

V neděli to bude týden, co teprve osmnáctiletá Simona tragicky zahynula při nehodě s vodním skútrem na Orlíku. Po celou dobu pro ni její matka Šárka nepřestala truchlit...

Simona se se svým přítelem jela v neděli projet na pramici na Orlík. Krásný den ale skončil tragédií. Jejich loďka se srazila s motorovým skútrem, na kterém seděli dva mladíci – řídil ho teprve devatenáctiletý kluk! Oba podle svědků ujeli, po chvíli jim ale asi došlo, co se stalo, a vrátili se.

Podle Simonina přítele Míry ale nepomohli, i když je o to prosil. Simonu s těžkými zraněními převezli do nemocnice, ale lékaři ji nedokázali zachránit.

Mé jediné vymodlené dítě, v 7. měsíci těhotenství nás obě na poslední chvíli zachránili lékaři v Praze U Apolináře. Z 1kg miminka vypiplám krásnou princeznu a pak mi ji během chvíle zabije nějakej zm*d,“ svěřila se Simonina matka Šárka.

Po smutných událostech místní, ale i Spolek pro ochranu přírody a krajiny v oblasti Slapského jezera žádají změnu zákona, který povolil pohyb motorových člunů po vodních plochách. „Ministr dopravy by měl pravidla co nejdříve prověřit a přijmout případné změny, aby se zabránilo situaci, kdy vodní skútry mohou ohrožovat zdraví a životy občanů,“ uvedl mluvčí vlády Martin Ayrer.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání