Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Nepomohli, ani když jsem je o to prosil! Simonin přítel sdílel společné foto z Orlíku

Autor: dce - 
14. července 2016
18:04

Byla neděle, horko k padnutí a mladý pár Simona a Míra si chtěli udělat hezký den na pramici na Orlíku. Jenže vše překazila nehoda s vodním skútrem. Simona utrpěla těžká zranění, kterým podlehla. Míra prozradil, že ačkoliv mladíky na skútru prosil, nepomohli mu!

Povolení motorových člunů na vodních plochách bylo dlouho kritizovaným krokem našich zákonodárců. Tragédie na sebe nenechala dlouho čekat. Jeden z prvních teplých víkendů roku 2016 zemřela na Orlíku osmnáctiletá Simona. S přítelem Mírou se chtěli projet na pramici, jenže výlet skončil tragicky.

Simona nepřežila srážku s motorovým skútrem, který měl řídit teprve 19letý mladík. Podle svědků dvojice, která na skútru seděla, z místa nehody nejprve odjela, po chvíli se ale vrátili. „Pomoc neposkytl, ač o ni Míra prosil,“ uvedla Simonina matka Šárka.

Své řekl i Simonin přítel: „Jejich bezpáteřní chování pár vteřin po nehodě se musí potrestat, jak jen to půjde,“ napsal na sociálních sítích. Konkrétně se ale vyjádřit nechtěl, prý kvůli policejnímu vyšetřování.

Se Simoninou matkou i nadále cloumají silné emoce, ale vypadá to, že hluboký smutek se pomalu mění ve vztek a nenávist. „Smrt za smrt, jak to bylo dříve,“ napsala na Facebook.

bestteckaie ( 17. července 2016 23:32 )

 Zavrit toho ko.ota nezodpovedneho, az by zcernal. Navic to, ze zustali v kempu a vyrazili znovu na skutru ukazuje na hroznou vychovu. Normalne nezakonne potrestat fracka i tatu.

sisina ( 15. července 2016 21:22 )

vážený Pane Lupu.žasnu nad Vašima slovama, jsem přímá příbuzná Simonky, Když jste s frajerem který ji zabil ,tak silní, proč jste dnes v den jejího pohřbu nepřišli a nepředstoupili před Nás truchlící a neřekli proč jste to ubohé dítě zabili?na to už nemáte koule co? Pan frajer-VRACH,nebyl schopen její matce do dnes ani poslat gondolenci, nebo projevit soustrast,hlavně že jeho tatíne,má starost kdy jim policie vrátí skůtr,Lituji Pana Genzra který bude mít takového zetáka.přijdte se Vy namachrovaný frajeři podívat co jste udělali ze Simonky Mámy která skončila v blázinci.Kéž by se Vám ten skůtr chtěl plnou parou rozjet a zabodnout do ***e,ale zepředu.Jarka

p3p3 ( 15. července 2016 09:16 )

Co ty jsi za hov.do, Kdo to zavinil. Proč kritizuješ toho chlapce té dívky, nikde nenapsal, že ji vytáhl, všude se píše, že ji vytáhl nějaký pán. Asi jsi velký kamarád rodiny toho namachrovanýho frajera, co si zvyšoval své ego a machroval na skůtru. Taková hovada si myslí,(bezmozci), že je všichni oceňují, ale opak je pravdou, všichni se diví, že něco takového mohou udělat. Zajímalo by mě, co na to táta toho frajera. Jestli je pravda, že jsou dál v kempu, tak mohu s klidným svědomím říct, že jablko nepadlo daleko od stromu.......-)

karelzprahy ( 15. července 2016 01:23 )

A ještě - co má jako přítel Simony dostat, co si zaslouží? Co provedl? To, že vzal milovanou osobu v horkém dnu na loďku za cílem užít si den? Jedinej, kdo si zaslouží trest, je ten mladej fracek. Ten by potřeboval nohy a ruce zlámat stejně jako to udělal Simoně ... a když už jsme u toho, poučím tě jak to bylo: Simona byla s přítelem na loďce za plachetnicí. Což je naprosto v pořádku. V tom se ale objevili ti dva šmejdi, projížděli se na tom místě velkou rychlostí (už tak to okolí řeky NENÍ pro skútry, protože je to tam moc úzké, natož aby tam takhle závodili a předváděli se). Jakmile objížděli plachetnici t ou velkou rychlostí, do cesty jim přišla loď Simony a samozřejmě to do ní naprali. Simoně zlomili ruku a nohu, nehorázně poškodili hlavu ale to nejhorší - měla brutální vnitřřní krvácení do břicha. Byla ve vodě okolo dvou minut, kde jí potom na člun vytáhl již jmenovaný muž. Když se dostavil doktor z rychlé z Písku, musel ji intubovat a uspat. To už bylo ale naposledy, co otevřela oči. Pak už pro ní přiletěli z Českých Budějovic a nabrali jí, ale všechna snaha byla marná. A abych jen dodal podstatné info - hned po narázu se ti šmejdi rozhodli ujet. Pak jim to nejspíš nějak došlo a vrátili se na místo, kde jí připravili o žiovt, ale jedna z prvotních věcí, co je zajímala, byl osud jejich skútru, ne mladé dívky. Zajímaly se, jestli je zničený, jesti musí koupit nový nebo jestli jim ho policie vydá. To mi přijde do nebes volající - zabijou holku, nejdřív zdrhnou, pak se zajímají radši o kus krámu, kterým zabili, než o život dívky a ani ne čtyři dny potom si ten floutek dává znovu skútr do vody??? Takovýhle lidi by se měli postavit ke zdi a odstřílet jak prašivý krysy!!! A stejně věřím tomu, že ty jsi jen nějaký rádoby anonymní ubožák, ale patříš do rodiny toho hajzla, co tohle způsobil. A říkám ti - neopovažuj se jeho činy nějak omlouvat a zakecávat. Na toho hajzla dojde a věřím tomu, že dost brzo. Boží mlýny melou pomalu ale JISTĚ. Pamatuj si to.

karelzprahy ( 15. července 2016 01:16 )

Lupulu: Tak teď poslyš ty lidská špíno - troufám si tvrdit dvě věci - buď jsi z rodiny jednoho z těch hajzlů, co ji zabili a nebo jsi jen typický čech, co je tu naprosto zbytečný a jen krade vzduch ostatním. Jak si vůbec dovolíš se takhle vyjadřovat? V čem jako její přítel lže? Pravda je jasně daná - do jejich lodi vrazil skútr devatenáctiletýho Kryštofa z Prahy, kterej si doteď drze zůstal v Kempu na LAvičkách, 8 km od místa "činu" se svým tátou a menší ségrou. Dokonce si během týdne člun vrátili zpět na vodu. Jak může člověk, který někoho zabil, znovu sednou na tu věc, kterou zabíjel? To nemá svědomí? To má chuť vůbec skútr vidět a dál na něm jezdit? Asi se chystá zabít někoho dalšího. A je vidět, že je stejný jako rodiče - stejné bezpáteřní chování, táta toho floutka to měl radši stríknout do kapesníku. Ten hajzl by si zasloužil jediný - posadit na ten pojebanej skútr se zavázanýma rukama a poslat čelně proti skále. Nevíš NIC, tak se ani neopovažuj se nějak vyjadřovat a ještě mít tu největší drzost v TUHLE chvíli smutku něco shazovat na jejího přítele. Očividně si nikdy v životě vlastní dítě neztratil tak tragickou cestou ( a doufám, že ani žádný dítě nemáš a mít nebudeš, protože takový špíny jako ty si nezaslouží být na Zemi). A přál bych ti, aby tě něco takového potkalo. Potřebuješ pocítit ve svém životě bezmoc a bolest tak silnou, že by ti to zavřelo hubu ty bezvýznamná nulo!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání