Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Vdova po romském králi podsvětí: Když jeho vraždu znovu otevřeli, pokusila jsem se o sebevraždu

Autor: ljš, mal - 
6. dubna 2016
05:01

Od vraždy mafiánského bosse Antonína Běly (†52) uplynulo už dvacet let, přesto je ale bolest, kterou jeho žena prožívá, stále velká. Dokonce se prý pokusila vzít si život, když se dozvěděla, že policisté jeho případ znovu otevřeli.

„Jsem z toho hrozně vynervovaná, měla jsem pokus o sebevraždu, když se to teď otevřelo,“ řekla novinářům, když mluvila o obvinění svého syna, kterého policisté minulý týden zatkli kvůli porušení zákazu řízení.

„Byla jsem šest neděl v nemocnici v kómatu. Já jsem myslela, že člověk pak nevnímá, když je v kómatu, ale to vnímáte, jen nemůžete odpovědět,“ vyprávěla.

Brutální smrt jejího manžela ji stále trápí. „Člověk si ten žal, to je ta 13. komnata, zavře v sobě. A já jsem jednou za rok měla takovou depresi, že jsem zatáhla závěsy a všechno se mi to vrátilo. To je něco strašnýho,“ vysvětlila.

Přestože byl její manžel považován za mocného krále podsvětí, který soupeřil a současně se i přátelil s kmotrem Františkem Mrázkem, odmítá paní Marie, že byl gauner. „Můj muž nebyl úplně svatej, ale byl zdravej lumpík. On si uměl hrát s lidma, ale přecenil to,“ řekla.

Zda věří, že je vrahem jejího muže jednoznačně Pavel Šrytr, nechtěla Marie Bělová říct, jen naznačila. „Když tady bude devět lidí, ztratí se zapalovač, tak první, kdo se ozve ‚já ne‘, bude ten zloděj. Když Pavla vzali, tak právník řekl: ‚Vy to máte tři neděle před ukončením 20 let‘. No tak kdyby byl nevinný, tak by vůbec o tomhle nemluvili. Tak by řekli, co se to děje, nebo by byli překvapený,“ myslí si.

Video Zpověď vdovy po mafiánském bossovi Bělovi - Blesk TV
Video se připravuje ...






tleskapoud ( 6. dubna 2016 17:23 )

Já si říkal jestli to nebyl morgoš. A byl to morgoš...

naidka ( 6. dubna 2016 11:29 )

A co ta tvoje lumpačka, dělá s tebou lumpačiny, Hofíku?

hofihofi ( 6. dubna 2016 11:23 )

a BILI CESI NEKRADOU A NEDELAJI GANGY, CO, VY JSTE HOVADA, STEJNA VERBEZ

parma49 ( 6. dubna 2016 10:51 )

Jen houšť. Zdravej lumpík, to je přece každý z naší diskriminovaný menšiny

kradu ( 6. dubna 2016 10:48 )

kofoly poje.baný

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání