Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Z tajné komunikace Nečesaného po útoku na kadeřnici: "Jseš kok*t!" napsal mu kamarád

Autor: ljš - 
4. dubna 2016
05:00

Modlil se, aby se probrala, ale ona ho pak označila za útočníka! Na základě svědectví kadeřnice Ludmily B. pak soud poslal Lukáše Nečesaného na 13 let do vězení za pokus o vraždu. Ve facebookové konverzaci, která byla označena za jeden z klíčových důkazů o jeho vině, je ale i řada momentů svědčících o opaku. 

Nečesanému o útoku na kadeřnici psalo hned několik kamarádů. Jedním z nich byl i Libor H. Ten mu také den po útoku řekl, že se na internetu píše, že policisté hledají zákazníky kadeřnice, kteří v jejím salonu byli po 14. hodině. Shodnou se, že by bylo dobré, aby kriminalisté věděli, že Ludmila B. byla v pět ještě v pořádku, Nečesaný jim ale volá nakonec až následující den. To mu Libor H. vyčetl:

Libor H.: Seš k*kot, páč ses na to v pátek vys*al, tak jsi teď podezřelej

Nečesaný: To jo, měl jsem se přihlásit jako zákazník. Ať už se ta ženská probere... 

Libor H.: Jde o to, jestli si bude něco pamatovat voe

Nečesaný: To doufám twl... i mě viděli, že jsem tam byl 3 vteřiny... Nějakej důchodce... Twl doufám, že za mnou budou jezdit do školy... Ona mě zná ta paní, chodil jsem se k ní stříhat... Twl kur*a, za co to mám tohle. MATKA NA NERVY TWL. Už ať se probere

V podobném duchu psal Nečesaný i svému kamarádovi Lukáši Č. Ten u soudu v pátek na chodbě vystoupil, aby vyvrátil tvrzení obžaloby, že Nečesaný uváděl na Facebooku věci, které mohl znát jen pachatel. "Věděl to ode mě," řekl ale mladík. Dokazuje to i jejich facebooková komunikace ze dne útoku. O dva dny později pak Nečesaný Lukášovi Č. popisoval, že za ním byli policisté:

Nečesaný: Dneska ráno, wole, jsem zároveň svědek i hlavní podezřelej.

Lukáš Č.: Cože, a proč seš jako hlavní podezřelej, to nechápu, kvůli čemu?

Nečesaný: Že jsem ji viděl jako poslední před tím, než ji napadli a zmlátili. 10 minut na to... ji museli zmlátit

Lukáš Č.: Jakto, že poslední? ...a ona tě stříhala?

Nečesaný: Jojo, poslední, ale byl jsem tam 3 vteřiny už zavírala. Čekám, až se probudí a bude klid

Obě konverzace by také mohly vyvrátit jeden z pilířů, na kterých soudce Jiří Vacek staví Nečesaného vinu, a sice to, že po zatčení kriminalistům řekl, že "té paní nic neudělal". Podle soudce mu kriminalisté neřekli, proč ho zatýkají, z facebookových hovorů je ale patrné, že Nečesaný věděl, že je brán jako podezřelý v souvislosti s tímto případem. Policie mu navíc odebrala oblečení, ve kterém v kadeřnictví byl, což v něm mohlo posílit dojem, že není obyčejným svědkem.

VŠE O PŘÍPADU LUKÁŠE NEČESANÉHO ČTĚTE >>> ZDE!!!



 

crush ( 29. července 2016 09:49 )

 Neuveriteľný amaterizmus. Taký prípad kriminálka mohla mať vyriešený za týždeň. Samozrejme ako vraha trafila toho nepravého, tvrdenia kaderníčky po jej prebraní sa sú irelevantné, nakoľko ich niekoľkokrát zmenila. Tento chalan nemal žiadny lúpežný dôvod tú kaderníčku zamordovať. Bola to odvaha ukázať prstom na niekoho, keď si prd pamätá. Taký omyl ju môže prebúdzať zo sna do konca života. Lebo ten skutočný zločinec behá stále vonku...

Funda-mentalista ( 5. dubna 2016 18:50 )

Fascinuje mě jak zdejší inkvizitoři dokážou obrátit vše co svědčí pro Nečesaného v jeho neprospěch. Horší ale je , že prakticky totéž předvedl krajský soud v zdůvodnění rozsudku. Podle soudce Nečesany nemohl večer vědět, že paní B byla přepadena a okradena. Přitom je evidentní, že v tu dobu si o tom v Hořicích cvrdlikali vrabci na střeše a jak bylo prokázáno, kamarád mu o tom předtím sám psal. Taky to, že se nechal uvolnit z doučování o čtvrt hodiny dřív s tím, že "snad ho bába ještě vezme" aby pak dvě hodiny poté co tu paní skoro umlátí k smrti šel v pohodě na rande, tak to chce nervy ze železa. Mezitím samozřejmě stihl prokecat pár hodin na fb, a taky dokonale zamést (nebo spálit) všechny důkazy. Ten chlap musel projít výcvikem minimálně u mossadu nebo CIA(a pokud ne tak by se měli pokusit ho získat) . Anebo to je prostě docela obyčejný blbeček jako my ostatní a měl prostě smůlu.

ellenic ( 5. dubna 2016 10:31 )

kamcerka Něco jako Ty, máš pravdu, asi budeš hodně ošklivá .

ellenic ( 5. dubna 2016 10:29 )

placenta Tvůj nick odpovídá Tvé inteligenci. Jsi hloupý tvor .

zednik ( 5. dubna 2016 08:40 )

 Počkej, Vrchlabská je terén Drymla ne ? Ale ono je to jedno, prašť jako uhoď

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání