Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Brutální vražda v Pacově: Přítelkyni utloukl v posteli!

V tomto domě v Pacově k vraždě došlo.
V tomto domě v Pacově k vraždě došlo.  (Autor: Foto Blesk - Jiří Čada)
Autor: Jiří Čada - 
18. března 2016
14:12

Vraždu mladé ženy (36) vyšetřují kriminalisté v Pacově na Pelhřimovsku. Milenu H. ubil přímo v posteli její přítel Milan C. (35).

„V jejím případě to byl příšerný společenský propad,“ informovala Blesk známá zavražděné. „Pracovala v Praze, měsíčně měla 60 tisíc a střídala auta. Pak se kvůli drogám chytla toho blba a takhle to dopadlo,“ řekla na adresu vraha žena.

Před pár týdny policisté Mileně H. dokonce odebrali její dceru. Naštěstí jejího vraha vzápětí dopadli. „Na kontě má jedenadvacet pobytů na záchytce. Dvakrát seděl v kriminále. Tady v Pacově vykradl lékárnu a prodejnu potravin. Jel v drogách a za sebou má i dva pobyty v psychiatrické léčebně,“ představil zadrženého Milana C. jeden z jeho přátel z hospody. „Magor! Chodil sem se samopalem, někde ho nefunkční koupil. Policisté mu ho tady sebrali,“ vzpomínal na jeden ze společných zážitků.

Policisté o vraždě odmítají zatím hovořit. „Případ prověřujeme. Dokud nebude provedena pitva, nebudeme zatím spekulovat o příčině úmrtí,“ uvedla mluvčí policie Dana Čírtková.

 

amicolle210 ( 19. března 2016 07:00 )

Takovych lidi co si nevazi zivota druhych opravdu skoda neni! ZE TI HUBA NEUPADNE TY NICKO!

amicolle210 ( 19. března 2016 06:56 )

Ty chudinko,jen doufam ze ty jednoho dne nekoho nena...

amicolle210 ( 19. března 2016 06:49 )

 SNAD KAZDY CLOVEK V PACOVE VEDEL CO JE TENHLE KLUK ZA POSUKA. NECHAPU JAK MOHOU TAKOVIHLE LIDE VOLNE POBIHAT PO ULICI.MILENU JSEM ZNALA UZ JAKO MALA HOLKA,JE MI TO MOC LITO.UPRIMNOU SOUSTRAST CELE JEJI RODINE.

Tytyna ( 18. března 2016 18:32 )

 Já ho znám protože bydlim ve stejném městě a ta žena byla normální dokud s ním nebyla a úplně ji rozmazloval neviděla jsem je nikdy od sebe :'(

moiaza ( 18. března 2016 16:43 )

 V zemi, která je drogovou velmocí, se podobné věcí běžné. Kde vládnou drogy, vládne kriminalita. Jaké semínka zde Alkovašek zasel, takovou úrodu dnes sklízíme. Směšné tresty za drogydělají z lidí vrahy a pitomce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání