Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vloupání, mrtvá kočka a nakonec vražda Elišky (†13): Touha ubližovat v Danielovi sílila

Autor: dce - 
16. února 2016
15:11

Děsivá vražda v Teplicích vyděsila Česko tento víkend. Teprve čtrnáctiletý Daniel B. zde v sobotu ubodal svou spolužačku a přítelkyni Elišku (†13). Jenže to nebyl jeho první střet se zákonem. Na kontě má vloupání, pokus o vraždu a zabití kočky vlastní matky.

Daniel B. rozhodně není žádný svatoušek. Už před vraždou malé Elišky za sebou měl několik konfliktů se zákonem. V roce 2014 se s kamarády podle deníku MF Dnes vloupal do diskotéky Uno, kde ukradli alkohol, džusy, cigarety a pak celý prostor postříkali vodou z hasičské hadice!

O rok později v květnu strčil po hádce spolužáka do výtahové šachty. Policie případ z ublížení na zdraví překvalifikovala na pokus o vraždu. Státní zástupkyně ale nestačila podat včas návrh na výchovné opatření, a tak Daniel dál páchal zlo...

V listopadu ale projevil vražedné sklony na jiné oběti. Tou se stala kočka jeho matky, kterou úmyslně zabil! Matka toto popsala chlapcovu psychiatrovi, ke kterému docházel. Hospitalizaci nepovažoval za nutnou... Nakonec mu aspoň zvýšil dávky léků, ty ale podle spolužáků chlapec nebral.

Daniel v pátek vzal svou přítelkyni Elišku na oslavu svých narozenin. Co se přesně stalo během večera a brzkého rána, zatím není jasné.

Dívku během noci Daniel podle MF Dnes patrně odvedl do zahradní chatky svých rodičů. Zde ji ubodal a pak utekl. Skrýval se u své kamarádky v Proboštově. Tělo mrtvé Elišky našla ráno Danielova matka, když se šla náhodou podívat na zahradu.

0707 ( 17. února 2016 10:14 )

Zrůda, co má špatný den utýrá koně, další zrůda, co je v depresi, utýrá kočku, pak Elišku! Asi to zřejmě o něčem svědčí!!! Jakékoli násilí má být po zásluze ODMĚNĚNO!

0707 ( 17. února 2016 10:09 )

Pověsit tu zrůdu!

pjotri ( 17. února 2016 09:32 )

Bylo ji 15. http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/373867/jsem-v-depresi-vyresil-jsem-to-vrazdou-vzkazal-vrah-e lisky-15.html

pjotri ( 17. února 2016 09:29 )

Nepsalo se, nahodou, VSUDE, ze ji bylo 15? To nam nejak omladla, ne?

pekaaaros ( 16. února 2016 20:04 )

Emař. co byste chtěli? Stačilo projít pár profilů na sociálních sítích 13 letejch emařů a emařek. samá krev a ghotic stajl. všude jenom krev a smutek a furt psaly, jak mají depky. myslím si, že 90 % to v realným životě neohrozí a ty děcka neublíží ani sobě ani jiným, ale tohohle kluka ten styl teda hodně sebral. normálně zastřelit. tajně ale precizně. Vzít ho pryč od pohledu diváků, zavřít se s ním do malé komůrky, obehnat ji matracemi, aby se kulka neodrazila, přinutit ho, aby si klekl a střelit ho do týla. Je to rychlý, nikdo se to nemusí dozvědět.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání