Hůlka to s atraktivní tanečnicí Johanou Hájkovou táhl téměř rok. Když se o jejich vztahu dozvěděla tehdejší manažerka Michaela Kocourková, tak začala na svého bývalého klienta tahat špínu. Zpěváka obvinila, že jí dluží peníze za mobilheim, ve kterém momentálně žije, protože rekonstruuje dům.

"Jediné, co je pravda, je to, že slečna Kocourková je opravdu mojí bývalou manažerkou. Měli jsme spolu jen pracovní a přátelský vztah a bohužel došlo k tomu, že se do mě nepříčetně zamilovala, a rozhodl jsem se tedy naši spolupráci ukončit," vysvětlil Hůlka a dále pokračoval: "Nebylo to dobré ani pro jednoho z nás. Myslel jsem si, že to proběhne v klidu a přátelské dohodě, ale bohužel došlo na slova, která mi vždycky říkal tatínek, a to že zhrzená ženská je horší než stádo rozzuřených býků," dodal Dan a plánoval budoucnost se svou přítelkyní Johankou.

Ale jejich vztah vzal za své před měsícem a Hůlka je v Jevanech opět sám jako kůl v plotě. Tak aspoň má čas na zkoušky muzikálu Sibyla, kde hraje krále Šalamouna.

Fotogalerie
6 fotografií

 

Video
Video se připravuje ...

Dan Hůlka poprvé o své přítelkyni! Miminko, svatba... MARKÉTA REINISCHOVÁ, PETR SOUKUP, JAROSLAV BOUDA