Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dva grázlové v Praze přepadli chlapce a ženu: Zbili je a okradli

Autor: dce - 
3. února 2016
13:10

Policie několik dní pátrá po dvou mladících, kteří v Praze brutálně napadli nejprve nezletilého chlapce a pak i mladou ženu. Oba okradli o cennosti a ženě dokonce způsobili zranění, kvůli kterým musela vyhledat lékařské ošetření. Neznáte je?

K prvnímu přepadení došlo 30. ledna v Modřanech kousek od ulice K Vltavě. „Dvojice mužů si vyhlédla teprve patnáctiletého mladíka, který šel směrem k ulici Československého exilu. Na poškozeného zezadu zaútočili pěstmi, srazili ho na zem a uloupili mu mobilní telefon a bezdrátová sluchátka v ceně 4 tisíce korun,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Jejich druhou obětí se o pár hodin později stala dvaatřicetiletá žena u smíchovské Klamovky. Dvojice ženu obtěžovala už v tramvaji, později ji na Klamovce sledovali a pak opět udeřili.

Nejprve ji napadli údery pěstí do obličeje, povalili ji na zem a snažili se přepadené uloupit kabelku. Žena se s nimi chvilku přetahovala, ale proti takové přesile neměla šanci a o kabelku, ve které měla peníze, doklady a mobilní telefon v celkové hodnotě téměř 5 tisíc korun, přišla,“ doplnil mluvčí.

Ženě navíc vykloubili při přetahování se o kabelku palec, a tak musela vyhledat lékařskou pomoc. Policisté po dvojici nyní intenzivně pátrají a žádají o pomoc i veřejnost. Dvěma násilníkům za trestný čin loupeže hrozí až deset let ve vězení.


rumungro ( 3. února 2016 21:42 )

Co řekne kdejakej poĺitik,to nám řeknou takřka on-line.

rumungro ( 3. února 2016 21:38 )

Další,policií promarněná šance,dostat násilníky ještě týž den.Loupežny přepadení je těžký zločin,a už jen z preventivních důvodů měli okamžitě varovat občany ve všech zdělovacích prostředcích se zveřejněním jejich fotek.

asijo ( 3. února 2016 15:44 )

Havlova feťácká mládež.

citruss ( 3. února 2016 14:18 )

už od pohledu je vidět,že jde o trosky.na 15ti letého a na ženu si troufnou.Jóóó panáčkové,vaše hnusný ksichty na beton někdo pozná a pak půjdete bručet.Tam vám ty manýry vytlučou z hlavy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání