Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neviděli jste Gábinku? Zmizela cestou do školy, den před vysvědčením

Policie pátrá po patnáctileté Gabriele Pavelcové.
Policie pátrá po patnáctileté Gabriele Pavelcové.  (Autor: Policie ČR/profimedia.cz)
Autor: shp - 
28. ledna 2016
14:55

Odešla cestou do školy a od té doby ji nikdo neviděl. Její rodiče trnou strachy a kamarádi mají obavy. Patnáctiletá Gabriela Pavelcová zmizela ve středu 27. ledna v obci Ktiš na Prachaticku, den před rozdáváním pololetního vysvědčení. Neviděli jste ji?

Pohřešovaná byla naposledy viděna ve středu 27. ledna 2016 v 06:15 hodin, kdy odcházela z místa trvalého bydliště ve Ktiši na autobus, kterým měla jet do školy, kam však nedorazila,“ uvedla policejní mluvčí Martina Joklová.

Dívka je bezproblémová. Její rodiče neví, co se s ní stalo. „Nejedná se o notorickou útěkářku,“ dodala policejní mluvčí. Kdybyste ji spatřili, okamžitě volejte policii na linku 158.

Pohřešovaná Gábinka je zdánlivého stáří 15 – 16 let, výšky 157 cm, štíhlé postavy, má středně dlouhé rovné hnědé vlasy, česané na pěšinku vpravo, má modré oči. V době zmizení na sobě měla černou mikinu s kapucí, kolem které jsou červené proužky, a zelenošedou bundu do pasu tzv. bomber.

Dále bílošedé legíny, černé botasky s červeným pruhem kolem otvoru pro tkaničky. S sebou má i černou školní tašku s fotografií Hannah Montany a svůj občanský průkaz.

Pohřešovaná Gabriela Pavelcová (15) Pohřešovaná Gabriela Pavelcová (15) | Policie ČR
 

fiona ( 5. února 2016 21:53 )

Tak pro informaci znám moc dobře celou její rodinu a Gabinu taky.Je zajímaví že neutekla už dřív a že čekala až ji padne patnáct když ji tak podle ní rodiče ublizovali .Same zvasty... jen cichla k chlapovi co ji koupil mobil a vozil že základní školy domů s kytici.To se ji zalíbilo komu by ne že? V patnácti letech a ten dotyčny ji tet cpe dary a hlavně myliostne slovicka. Tak proto se ji od nej nechce k máme.Neuvědomuje si že má další sourozence a že se svět netoci jen kolem ni.A taky si neuvědomuje že si jen ublizi sama že může se dostat do pasťáku.Tak Gabino nedelej si větší zlé než je a ohlas se na policajty nebo na socialku.Sama jsem byla u toho když Gábina přijela od babičky a dědy z lysova a jaká byla zprosta na mámu a to ji bylo nějakých 12let

lepidla ( 1. února 2016 21:20 )

taky znam Gabinu osobne, i jeji rodice, a ty ji rozhodne nenajdou kdyz budou kazdy den sedet u piva v obchode. kazdy kdo chodi kolem obchodu tak je tam denne vidi, nebo minimalne jednoho z nich.

krakenka38 ( 30. ledna 2016 08:40 )

 pertmetr znám osobně tuto holčinu a já nepsala že znám všechny pohřešované.Ty asi nevíš co je to mít strach o druhé.Je mi tě opravdu ale opravdu líto!!!👎👎👎

krakenka38 ( 28. ledna 2016 17:55 )

 Tuto holčinu znám prosím odpusťte si nejapné poznámky a chtěla bych vidět vás v kůži jejich rodičů či ostatních členů rodiny a přátel.Sama jsem matkou dvou synů a stát se to mě umřu strachy!!!Doufám že se v pořádku vrátí

pavel215 ( 28. ledna 2016 17:09 )

V Teplicích a Dubí už hledali?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání