Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pohřešované spolužačky se našly: Na druhém konci republiky!

Autor: mor, ljš - 
13. ledna 2016
16:27

Rodičům nechaly vzkaz, že se chtějí zabít, a pak se po nich na tři dny slehla zem. Pátrání po pohřešovaných dívkách Lucii H. a Kateřině K. z Karlovarska má ale nakonec šťastný konec. Obě byly v pořádku nalezeny v nákupním centru ve Zlíně.

Že budou dívky hledat útočiště v obchoďácích, rodina i policisté předpokládali. "Lucka nemá s sebou peníze, v kapse má maximálně 30 korun. Budou mít hlad. Myslíme si, že by se mohly schovávat v nákupních centrech," řekla Blesk.cz maminka ztracené Lucky. 

Ta byla z dceřina zmizení na dně a v úterý jí poslala dojemný videovzkaz. Ukázala také dopis, který po sobě dívka doma zanechala. "Mami, až tohle budeš číst, budu už mrtvá," stálo v něm.

Část dopisu, který Lucie nechala své matce. Část dopisu, který Lucie nechala své matce. | Foto Blesk - Kateřina Moravcová

Vše nakonec ale dobře dopadlo a obě dívky byly nalezeny v pořádku. Za tři dny ale od domova urazily 430 kilometrů. "V 16 hodin jsme je našli v nákupním centru ve Zlíně, kde měly smluvenou schůzku se svou kamarádkou,“ potvrdila policejní mluvčí Kateřina Böhmová. Dívky budou nyní předány svým rodičům.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání