Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policista prý v cele znásilnil zdrogovanou ženu: Zapálili jí cigaretu a pak... Vinu odmítá

Policejní praporčík Zdeněk Kalinec čelí u soudu obžalobě ze znásilnění vězeňkyně a šmírování kolegů.
Policejní praporčík Zdeněk Kalinec čelí u soudu obžalobě ze znásilnění vězeňkyně a šmírování kolegů.  (Autor: Jiří Nováček)
Autor: jn - 
5. ledna 2016
13:40

Podivné poměry panují zřejmě na policejní služebně v Hodoníně. Policejní praporčík Zdeněk K. (44) z tamního oddělení čelí u soudu obžalobě ze znásilnění zadržené feťačky a vězeňkyně Markéty V. (39).

Předloni v květnu podle žalobce vyvedl večer při službě svoji bývalou informátorku Markétu z cely předběžného zadržení do kouta, kde nebyly kamery. „Zapálil jí cigaretu. Zezadu se k ní přitiskl, osahával jí prsa a zasunul prsty do pochvy,“ prohlásil žalobce.

Policista vinu odmítl. „Požádala o cigaretu, a protože nám jako práskačka před lety pomohla, umožnil jsem jí kouřit,“ připustil služební pochybení policajt. „Žádný jiný kontakt jsem s ní neměl. Nesl jsem jí večeři, nechal ji znovu zakouřit a dal kelímek s kafem,“ odmítl sex s vězeňkyní praporčík.

V případě prokázání viny mu ovšem hrozí až osm let za mřížemi. Přitěžuje mu i souběžná žaloba. Prý přes utajený software šmíroval manželský pár policejních kolegů a podílel se tak nepřímo na rozpadu jejich vztahu.

pajato73 ( 3. března 2016 09:19 )

umoznil ji si zakourit sami to pisou, tak jake znasilneni?

Josef Jurda ( 5. ledna 2016 17:14 )

...zasunul,zasunul !!!!

prycsnima ( 5. ledna 2016 15:02 )

 a co znásilňování o silwestru na německých nádražích? O tom Plesk nic neví?! Slunickarky co nedaly dobrovolně se moc divily .

bohatymrbnikatel ( 5. ledna 2016 13:58 )

Takových feťáckých čubek už bylo, co to zkoušely. Doufám, že se z toho ten fízl dostane a romláí ji patřičně tlamu tak, aby si to do smrti pamatovala.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání