Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tři muži brutálně napadli hosta v baru: Zachytily je kamery – neznáte je?

Autor: dce - 
9. prosince 2015
14:23

Brutální napadení se odehrálo už začátkem srpna v Praze. Skupina mužů v baru několikrát zbila mladíka, který udělal jednu jedinou chybu – chtěl si s nimi povídat. Policie po pachatelích pátrá – neznáte je?

Incident se odehrál 9. srpna krátce po půl čtvrté ráno v jednom z barů v ulici K Barrandovu. Poškozený muž se tam podle všeho snažil navázat kontakt s pětičlennou skupinou hostů,“ uvedla policejní mluvčí Iveta Martínková.

Během půl hodiny trojice mužů mladíka zbila celkem třikrát. Poprvé když se oběť bavila u baru. „Jeden z uvedené skupiny hostů mu bez jakékoliv výzvy či varování zezadu podlomil kolena. Následně ho pak ještě napadl několika údery pěstí. Další útok pak následoval u stolu, a to ze strany druhého hosta z uvedené pětičlenné skupiny,“ informovala Martínková.

Video Napadení - Policie ČR
Video se připravuje ...

Celý útok vyvrcholil v napadení třetím útočníkem, který oběť odtáhl od stolu až ven z baru. Zde ho pak opět několikrát brutálně udeřil pěstí do hlavy. Muž poté bar opustil a druhý den musel vyhledat lékaře. 

Policisté nyní pátrají po třech útočnících a dalších dvou členech skupiny, kteří seděli s útočníky u stolu. Jedná se o muže a ženu – oba jsou vidět na záznamu z kamer. 

Kriminalisté se proto nyní touto cestou obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc. Jakékoliv informace k podezřelé trojici i dvěma svědkům přijmou detektivové na bezplatné tísňové lince 158,“ dodala mluvčí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání