Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadné úmrtí v Plzni: Muže našli po ošetření mrtvého pod okny nemocnice

Autor: ljš - 
6. prosince 2015
22:11

Udělalo se mu špatně, nezavolal si ale sanitku a do nemocnice vyrazil po svých. Tam Plzeňana (†68) lékaři v pátek večer skutečně ošetřili, domů se už ale nevrátil. Jeho tělo bylo nalezeno až v pozdních nočních hodinách u zadního vchodu do špitálu.

Podle televize Nova, která mluvila s manželkou zemřelého, se muži udělalo doma špatně a odešel proto do nemocnice. Tam ho podle dostupných informací skutečně ošetřili, není ale jasné, zda ho poté poslali domů, nebo na další vyšetření.

Jisté je jen to, že se muž domů nevrátil a manželka proto zalarmovala policii. „Policisté přijali oznámení o pohřešování osmašedesátiletého muže, který měl po ošetření odejít z nemocnice,“ potvrdila policejní mluvčí Hana Kroftová. Do akce byl povolán dokonce vrtulník s termovizí. Pohřešovaného ale nakonec našla vrátná přímo v areálu nemocnice. Bohužel už bez známek života.

Policisté nyní jeho úmrtí vyšetřují. Není totiž vyloučeno, že mohl pochybit někdo z personálu nemocnice. Server Krimi Plzeň totiž uvedl, že muž zřejmě zabloudil, když hledal oddělení kardiologie, kam měl být poslán někým z lékařů. Proč ho ale vzhledem k jeho zdravotnímu stavu nikdo nedoprovodil, není známo. Mluvčí nemocnice se k případu zatím odmítla vyjádřit s tím, že čeká, až budou k dispozici výsledky mužovy pitvy.

1946 ( 7. prosince 2015 15:22 )

 U FN Plzeň je možné všechno. Jsou tam ošetřovatelky,které by tohle měly, těch je dost, sestry s titulem bc mají jinou práci - sesterskou. Už to není tak, že kdo má jen 4 letou zdrav. školu s maturitou je sestra, to je jen ošetřovatelka.

majojo ( 7. prosince 2015 13:36 )

Doktorů, to taky, ale pomocný personál, to je dílo samo pro sebe. Seniorům vykrádají peněženky, odmítají práci, která je jim určena (oni ase přece cítí být odborníky). Stalo se mi, že pan primář při vizitě určil, že mě mají dovézt tam a tam. Objevila se fialka a řekla: houby houby, zlatá rybko, ty máš jinou práci, ona si tam dojde sama. Výsledkem byl můj otřes mozku, protože jsem se samozřejmě v půli cesty složila. Lékařské resumé: Svévolně opustila lůžkové oddělení a vydala se bez doprovodu na kardiologii.

majojo ( 7. prosince 2015 08:52 )

Prej proč ho ikdo z personálu nedoprovodil... Jednak to není v kraji zvykem a pak, většina nemocnic má tak málo personálu, že jím sotva stačí pokrýt základní služby.

realistaii ( 6. prosince 2015 23:55 )

kapitalistické ošetření ,pane vám nic není simulujete pučem zla 1989 byly okradeny miliony lidí o majetky pomocí podvodníků , lichvářů, exekutorských mafií , miliony lidí přišlo o právo na práci a slušný život , statisíce lidí bylo okradeno o bydlení stali se z nich bezdomovci, miliony idí je okrádáno o přesčasy, příplatky za soboty, noční ,neděle dokonce o část nemocenské , miliony lidí se patlá v exekucích, další milion lidí je zadluženo na desítky let, 75% lidí žije jako žebráci od výplaty k výplatě, desetitisíc lidí bylo tímto zrůdným režimem dohnáno k sebevraždám , každý rok na ulicích umírají desítky bezdomovců , všechny oběti tohoto zla ve kterém žijeme by měly mít právo rozkopat tlamy zrůdám které podporují ,či spáchaly puč zla 1989 právě vyšla kniha plná důkazů o propojení Hitlera a Vatikánu Katolické církve S Bohem a fašisty - Deschner Karlheinz ::.o spojení církve a dřívějších evropských vládců: Mussoliniho, Hitlera, Franca II tak hlavně jim noste peníze kolaborantům s nacisty, banderovci, usa fašismem . , v Olomouci pořádali sbírku na genocidní kyjevské teroristy ,se sudetskými nácky na srazech sudetoněmeckého landsmanšaftu vedli mše Více na: http://www.denik.cz/z_domova/farar-si-milenky-vydrzoval-asi-z-kostelnich-sbirek-20150402.html?_fid=n qi8#diskuse Současný systém spojuje to nejhorší ze socialismu a kapitalismu, vyhovuje nejbohatším. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Sociolog-Hampl-Hrozi-kolaps-Soucasny-system-spojuje -to-nejhorsi-ze-socialismu-a-kapitalismu-vyhovuje-nejbohatsim-Pokud-zkrizite-zajmy-velkym-korporacim -395120 V západním světě vznikl politický a ekonomický systém, který spojuje některé rysy dřívějšího kapitalismu a některé rysy dřívějšího socialismu. A to tak, že pro lidi z vyšších vrstev spojuje výhody obou dřívějších systémů a pro většinu obyvatel spojuje nevýhody obou dřívějších systémů..........bohužel hitlermasmedia v rukou bohatých zlodějů a vrahů manipulují lidmi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání