Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Matka oběti dopadeného taxivraha: Přála bych mu smrt!

Autor: Saša Vetkovská - 
4. listopadu 2015
17:34

Téměř dva roky čekala na spravedlnost pro svého zavražděného syna. Zoufalá matka Daniela C., nejmladšího z obětí taxivraha, pod návalem emocí pro Blesk připustila, že zabijákovi přeje smrt.

Když Jitce Sabové policie oznámil zprávu, na niž rodiny zastřelených taxikářů úpěnlivě čekaly dlouhé měsíce, podlomila se jí kolena. „Málem jsem omdlela. Musela jsem se napít vody a museli mě otírat. Na jednu stranu jsem byla ráda, ale zároveň mi bylo špatně,“ řekla Blesku Jitka Sabová.

Bolestně si uvědomuje, že jí dopadení vraha, který Daniela (†25) bezcitně zastřelil, syna nevrátí. „Jen si přeju, aby dostal doživotí, chtěla bych, aby ho někdo v tom vězení zabil,“ pronesla pod tíhou znovu rozjitřeného smutku.

Policie informace o pachateli zatím tají. „S ohledem na vyšetřování nemůžeme sdělit žádné podrobnosti,“ uvedla mluvčí Městského státního zastupitelství v Praze Štěpánka Zenklová. Nevyjádřila se ani k tomu, zda někdo získal v souvislosti s dopadením vraha stotisícovou odměnu, kterou vypsal anonymní dárce.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání