Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rapper z Masových wrahů dostal za vraždu muže v baru 11,5 roku ve vězení

Autor: jn - 
9. října 2015
12:38

Raper Marek T. (33) z Třebíče alias El Marón ze skupiny Masový wrazi stráví 11,5 roku ve vězení. Brněnský soudce Tomáš Kurfiřt jej tam poslal za vraždu Lukáše H. (+36). Zámečníka, kterého nikdy předtím neviděl, bodl Marek T. v třebíčském baru Sandra do zad. Předtím se oba opilí muži dostali do malicherného sporu, zřejmě kvůli hudbě.

Lovecká dýka přeťala napadenému aortu a muž během několika minut vykrvácel. „Bodnutí vedené velkou silou bylo mstou za ponížení, které obžalovaný utrpěl při předcházející hádce se svou obětí,“ prohlásil žalobce.

 „Nepamatuju si nic. Nerozumím svému jednání. Je mi to líto a jsem připraven nést následky,“ řekl Marek T. u brněnského soudu. Pozůstalým se v soudní síni omluvil. Navíc jim bude muset zaplatit několik milionů korun odškodného.

alex0800 ( 13. října 2015 08:08 )

Loutky luciferiánské společnosti platí za své "drobné" provalené hříšky.. Kolikpak rozčtvrcených těl vydali jen za poslední rok řeky? A kolik případů bylo objasněno? Okultismus na našem území vraždí o stošest a všichni si hrají na teorii, že ZLO neexistuje.. Ale USA označovaní UMÍRNĚNÍ SEPARATISTÉ nám v Evropě ukážou, jak správně umírněně stínat evropské hlavy, ku radosti USA, kterými jsou placeni a vyzbrojováni.. Nezapomeňte MILOVAT AMERIČANY STVOŘENÉ UMÍRNĚNÉ SEPARATISTY, KTEŘÍ ZNÁSILŇUJÍ, VRAŽDÍ I KRADOU A POLICIE ANI ZÁKONY NA NĚ JSOU KRÁTCÍ.. A MEZITÍM SKUTEČNÉ EVROPANY MUČÍ EVROPSKÁ POLICIE eurogendfor, KTEROU PLATÍME DANĚMI.. MÍSTO NAŠÍ OCHRANY NÁS JEŠTĚ TERORZUJÍ.. . . ZRUŠIT EU!!! . . ZRUŠIT NATO!!! . . ZRUŠIT OSN, WHO A JINÉ ZLOČINECKÉ ORGANIZACE S HEZKÝM MEDIÁLNÍM OBRAZEM, KVŮLI NENÁPADNOSTI ZOTROČOVÁNÍ LIDSTVA..

tggb ( 10. října 2015 08:37 )

starý cikánský bossové co se nechávaj na zimu zavřít do lochu už se těší, jak budou raperovi strkat svoje smrduté pohlavní údy do konečníku a třít si je o jeho anální stěny, až vyleze za jedenáct let z basy, nebude mít čím s.rát blbec

lambrika ( 9. října 2015 14:45 )

El - jako Elefteriadu. Jeho máma

kaaalda ( 9. října 2015 14:39 )

11,5 ???? Tady se něco dělá špatně.Domácí zabíjačka je skoro za 13 a takový mamrq je v podstatě asi nevinný.Doufám že El Demeter mu natrhne zadek

tosto ( 9. října 2015 13:51 )

Máma ho měla líp vychovat , asi na něj při svém muzicírování se sestrou neměla čas

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání