Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vražda kamaráda Petra Jandy: Hledaní muži se přihlásili policii

Autor: ljš - 
11. června 2015
15:29

Pátralo po nich celé Česko! Jeden z mužů, jejichž fotografie zveřejnila policie v souvislosti s vraždou milionáře a blízkého přítele Petra Jandy Roberta H., se sám přihlásil policii poté, co se na záběrech poznal. Brzy se podařilo vypátrat i druhého z dvojice.

"Včera okolo devatenácté hodiny přišel na místní oddělení policie Újezd nad Lesy osmadvacetiletý muž, který uvedl, že se poznal na videozáznamu v médiích, kde byl spojován se sobotní vraždou," potvrdila policejní mluvčí Iveta Martínková.

 

Do Újezda proto rychle vyrazili také kriminalisté z prvního oddělení pražského krajského ředitelství, kteří muže vyslechli a jeho výpověď si samozřejmě ověřili. Ukázalo se, že Roberta H. zavraždit nemohl. "V tuto chvíli lze tedy tohoto muže vyloučit jako osobu podezřelou," uvedla mluvčí.

 

 

S jeho pomocí pak také kriminalisté vypátrali a vyslechli i druhého třiadvacetiletého muže z videozáznamu. Jeho výpověď ještě ověřují, ale zdá se, že tato vyšetřovací linie nikam nevede. "Kriminalisté ve věci nadále provádějí šetření a prověřují celou řadu vyšetřovacích verzí, ke kterým však v tuto chvíli nemůžeme být jakkoliv konkrétní," uzavřela Martínková. 

Robert H., který zbohatl díky prodeji akcií firmy Ferona, byl ubodán minulý víkend ve svém domě dvěma muži v kuklách před očima své manželky. Zatím není jasné, zda se jednalo o loupežnou vraždu, nebo zda šli muži do domu s cílem milionáře zabít.

 

Video Mladíci z policejní fotografie se přihlásili policii. Ukázalo se, že na vraždu Roberta H. mají alibi. - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

jerry ( 11. června 2015 18:35 )

Chudáci kluci. Chtěli to na ně hodit stejně jako na Petra Kramného.

ouha ( 11. června 2015 17:48 )

A nakonec se ukáže, že ho oddělala sama manželka nebo mafiózové kvůli kšeftům, ne? Většina českých boháčů nezbohatla moc poctivě a někteří jsou vyloženě kriminálníci.

lynx ( 11. června 2015 16:09 )

No, hlavně aby kluci nedopadli jako ten z Liberce, který se přihlásil jako svědek a dostal za to 13,5 roku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání