Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Lupič přepadl bar v Olomouci: Odnesl si 100 tisíc

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK, ljš - 
4. června 2015
11:41

Se zbraní v ruce přepadl neznámý lupič hernu v Jánského ulici v Olomouci. Odnesl si odtud přes 100 000 korun. Pachatel byl maskován šátkem přes obličej a kapucí. Policie po něm pátrá, se žádostí o pomoc se obrací také na veřejnost.

Přepadení se odehrálo v úterý před 07:00, policie o něm informovala až dnes. "Neznámý pachatel maskovaný v obličeji tmavým šátkem a kapucí přes hlavu vešel do herny na ulici Jánského v Olomouci. Přistoupil k výdejnímu okénku prosklené kabiny pro obsluhu a pod hrozbou namířené krátké střelné zbraně požadoval vydání veškeré finanční hotovosti," uvedla krajská policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Muž byl vysoký 185 až 190 centimetrů, měl štíhlou postavu a svědci jeho věk odhadli mezi 20 až 35 lety. V době přepadení měl oblečenou černou mikinu s kapucí, šátek přes obličej, černé boty a modré rifle. Policisté žádají případné svědky, kteří v uvedenou dobu viděli v blízkosti místa herny muže uvedeného popisu, aby se přihlásili na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání