Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dva roky od zmizení Paurové: Děti rozdělili. Mladší syn se bojí otce!

Autor: uá, oj - 
3. února 2015
12:06

Jsou to přesně dva roky od zmizení matky čtyř dětí Jany Paurové. Policie prohledala lesy, rybníky, nemocnice i ubytovny. Bezvýsledně. Největší záhada severu Čech zůstává stále nevyřešená. A spory jsou i uvnitř rodiny. Dvě dcery a starší syn žijí s otcem, mladší Pavlík s rodiči Jany. Prý se bojí otce a staršího bratra.

Policie dál pokračuje ve vyšetřování. „Pořád po ní pátráme. Případ jsme neodložili. Stále probíhají dílčí úkony ve vyšetřování,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Alena Bartošková.

Čtyři verze

Podle Bartoškové policie i nadále pracuje se čtyřmi scénáři zmizení Jany Paurové. Důkazy, které by kriminalisty nasměrovaly k jedné verzi, zatím chybí. Rodiče zmizelé ženy se přiklání k vraždě. „Jsme přesvědčeni, že je mrtvá. Něco jí udělal její manžel,“ tvrdí matka Paurové.

Další možností je útěk. Celé manželství, které bylo v rozvodovém řízení, provázely hádky, obviňování z domácího násilí, nadměrné pití alkoholu a nevěry na obou stranách. Podle části Slavětína by ale děti, o které se vzorně starala, nikdy neopustila.

Policie pracuje i s možností, že si Paurová vzala život sama. Čtvrtou vyšetřovací verzí je nešťastná náhoda, kdy se ženě mohlo něco stát v odlehlém místě a nedostalo se jí pomoci.

Že v rodině nebylo všechno v pořádku, napovídají i psychické problémy mladšího syna Paurových, Pavlíka. U soudu vypověděl, že má z otce a staršího bratra strach. Dnes ho vychovávají prarodiče.

astra.fiala ( 22. července 2015 13:16 )

Nejspíš ví i mladší syn kde skončila máma, proto se bojí otce i staršího bratra. Třeba mu i vyhrožovali když něco řekne. Snad jí konečně najdou, někde musí být...

univerzalnizena ( 3. února 2015 17:38 )

sores ( 3. února 2015 16:06 )

Nic mu nedokážou jako Kramnýmu. Prostě perfektně udělaná vražda.

berlin71 ( 3. února 2015 16:04 )

tramping:Co mas tu hubu placatou jak tvoje mama kozy . Zalez do hnoje ty burane . Co doma nemate ani toletak a lizete si navzajem za.dky. Co mas ten nos modrej jak tvuj fotr koule ty skaredy chlupaty . Ty opoclovek zableseny co krok to prd .

univerzalnizena ( 3. února 2015 15:22 )

fujjj vosklivci hnusny par

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání