Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Střelba před úřadem práce ve Šternberku! Znepřátelené rodiny si vyřizovaly účty

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
20. listopadu 2014
12:04

Ve Šternberku na Olomoucku před úřadem práce byli při konfliktu dvou znepřátelených rodin postřeleni dva muži. Skončili v nemocnici, jednoho z nich museli lékaři operovat. Policie zadržela tři muže podezřelé z těžkého ublížení na zdraví.

Dvě skupiny šternberských obyvatel se střetly v prostoru u úřadu práce v Uničovské ulici. „Při incidentu byli výstřely z dosud nezjištěné krátké zbraně postřeleni dva muži ve věku 18 a 21 let. Byli ošetřeni v nemocnici. Jeden z nich byl následně propuštěn, druhý se podrobil operačnímu zákroku. Ani jeden ze zraněných nebyl v ohrožení života,“ uvedla krajská policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Policisté vzápětí zadrželi tři lidi, dva dospělé muže a jednoho mladistvého, kteří jsou podezřelí z těžkého ublížení na zdraví. Hrozí jim tři až deset let vězení.

Na případu kriminalisté nadále pracují, vzhledem k vyšetřování zatím nechtějí sdělit bližší podrobnosti. Podle informací ČTK šlo o střet členů dvou zdejších romských rodin, které mají mezi sebou dlouholeté spory.

annael ( 20. listopadu 2014 15:04 )

Ještě nedávno stačilo cigány z okolí přesvědčit o tom, že u sebe člověk nosí nabitou zbraň a měl od nich pokoj. Co teď? Granát? Kulomet?

janina7777 ( 20. listopadu 2014 13:19 )

nm48 ( 20. listopadu 2014 12:56 )

a co naší slavní zákonodárci? jak je vidět je nutností u sebe nosit pořád nabitou bouchačku , tato verbež nám ještě ukáže ,pokud se střílí mezi sebou tak je dobře !!

jsemtady ( 20. listopadu 2014 12:48 )

A dopr.dele, cigoši se začínají ozbrojovat pistolema. Nejvyšší čas postoupit o level výše a sehnat si Kalašnikova!!

rumovapalice ( 20. listopadu 2014 12:48 )

chudáci romáci, střílej se o práci aby mohli živit líný a blbý gádžy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání