Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Studentka, kterou pobodala vražedyně ze Žďáru: Pustili ji z nemocnice!

Autor: ljš - 
22. října 2014
20:04

Za svůj život vděčí policejnímu vyjednavači! Kdyby se plukovníkovi Petru Gruberovi nepodařilo vyměnit se za studentku Lucii K., kterou schizofrenička Barbora Orlová (26) držela jako rukojmí, zřejmě by vykrvácela.

Lucie K. měla obrovské štěstí, týden po tragédii ve Žďáře nad Sázavou se šťastně vrátila domů k rodičům. "Propustili jsme ji počátkem tohoto týdne. Její zranění v oblasti břicha se hojí dobře, jizva se celí dobře," řekl televizi Prima mluvčí novoměstské nemocnice Roman Kratochvíl.

Zatímco fyzické následky pro Lucii tak vážné nebudou, po psychické stránce si odnáší velké trauma. Barbora Orlová ji nejprve bodla do břicha, pak zatáhla do šatny a tam ji krvácející držela několik desítek minut. Pak se za ni nechal vyměnit policejní vyjednavač, čímž jí zachránil život.

Lucie se rychle dostala do rukou lékařů, kteří ji okamžitě odvezli do nemocnice v Novém Městě, kde se podrobila operaci. Hospitalizovány byly i další dvě dívky, ty však lékaři ještě týž den propustili. Hrdina Petr Vejvoda, který přišel na pomoc jedné z nich, bohužel takové štěstí neměl. Orlová ho zasáhla do hrudníku a chlapec na místě vykrvácel.

honzina ( 23. října 2014 07:13 )

Provaz, nic jinýho si nezaslouží, jinak bude zavřená v ústavu a daňoví poplatníci ji budou do konce života živit.

inkwizitor ( 22. října 2014 22:19 )

Stavím sa, že táto zruuuda nedokáže nožom nakrájať cibuľu, rajčiny či uhorky do šalátu. Ale do ľudí pichať, to dokáže. Ako je toto možné. Nielen že si pripravovala nože na vraždenie, ale si musela nacvičovať aj ťahy doma pred zrkadlom, kam a akou silou pichnúť, aby ublížila a zabila. Však udržať taký obrovský nožisko v malej ženskej paprči a ešte s ním aj vedieť vražedne bodať, to sa nedá len tak... Dopichala všetkých ľudí naokolo, chlapca zabila a seba vôbec nezranila... neskutočné! Podľa rečí tej jej matere aj ona je pošahaná, mali by ich zavrieť na doživotie do spoločnej cely. Som zvedavá, či by mater zažmúrila v noci oko... však dcéra by ju v noci udusila.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání